Doe de Google Test voor je website

Staat jouw site stof te happen of boort hij goud aan?

Je weet nog goed hoe trots je was toen je website af was en je die aan iedereen kon laten zien. Je had er behoorlijk wat tijd, energie en/of geld in gestopt om je website te (laten) maken. 

Maar wat doet die mooie website eigenlijk écht voor je? Is het vooral een prachtig én goed verborgen visitekaartje voor je bedrijf, omdat bijna niemand je website vanzelf weet te vinden? Of is het een bron van goud, omdat er via Google elke dag veel potentiële klanten op jouw site komen en die mooie website je dus ook veel omzet brengt?

 

DURF JIJ DE GOOGLE TEST VOOR JE WEBSITE AAN?

Durf jij samen met mij te kijken hoe jouw website ervoor staat? Of hij op dit moment stof staat te happen of al goud aanboort? Of hij veel potentie heeft om veel toekomstige klanten op je website te krijgen of dat je daar nog flink voor aan de bak moet? 

Vul hiernaast je voornaam en e-mailadres in. Je krijgt dan van mij meteen een mail met het wachtwoord voor de video hieronder, zodat je kunt testen hoe jouw website er in Google voor staat. In de mail zit ook een pdf met tips om jouw website (nog) beter te laten scoren in Google. 

 

Ja, ik durf het
dit veld niet invullen s.v.p.

Doe hier de Google test voor je site

Gebruik het wachtwoord uit de mail om de video te bekijken. Lees daarna onder de video verder om uit te vinden in welk van de 5 groepen jouw website valt. 

Houd het overzicht van wat er voor jouw website uit de test komt bij de hand en deel je website in 1 van de 5 hieronder genoemde groepen in. 

 

Antwoord 1: je krijgt helemaal geen resultaten of staat voor geen enkele zoekterm in de top 20

Helaas, jouw website trekt op dit moment niet of nauwelijks bezoekers via Google

Check de uitleg en tips bij Antwoord 1 in de pdf die je in de mail hebt ontvangen.  

 

Antwoord 2: je website staat voor geen enkele zoekterm in de top 10, maar verschijnt wel één of meerdere keren in de top 20 voor zoektermen die voor jou relevant zijn

Yes, jouw website boort bijna goud aan.

Je merkt daar nu waarschijnlijk nog niet heel veel van, maar als je serieus met de uitleg en tips bij Antwoord 2 in de pdf aan de slag gaat mag je op korte termijn goede resultaten verwachten.

 

Antwoord 3: je website staat voor minimaal 10 voor jou relevante zoektermen tussen plek 6 en plek 20

Jouw website boort een beetje goud aan.

Jij weet best hoe het moet, dat scoren in Google – of je doet zonder het zelf te weten al een aantal dingen goed.

Check de uitleg en tips bij Antwoord 3 in de pdf om via Google een nog grotere stroom bezoekers naar jouw website te trekken.

 

Antwoord 4: je website scoort voor minimaal 10 voor jou relevante zoektermen met een goed zoekvolume in de top 10

Jouw website boort al goud aan en dat merk je ongetwijfeld ook al aan het aantal bezoekers dat jouw website via Google weet te vinden.

Wat je 10 keer kunt, kun je ook 100 keer. Check de uitleg en tips bij Antwoord 4 in de pdf om via Google nog veel meer goud aan te boren.

 

Antwoord 5: je website staat voor meer dan 25 voor jou relevante zoektermen met een goed zoekvolume in de top 10 – en voor minimaal 10 daarvan in de top 5

Gefeliciteerd, jouw website doet het uitstekend in Google.

Blijf dit mooie resultaat vasthouden en uitbouwen. Ook voor jou heb ik een aantal tips. Check hiervoor de uitleg en tips bij Antwoord 5 in de pdf.

 

Wat is je volgende stap na de Google test voor je website?

Ga naar de pdf die je als bijlage vindt bij de mail waarin ook het wachtwoord voor de video staat. Bekijk voor de categorie waar jouw website in valt de uitleg en de tips en onderneem daar actie op. 

× .