Google workshop voor je website in Leeuwarden op 5 maart

Google Café

Donderdag 5 maart in Leeuwarden

Schuif aan, klap je laptop open en stel je vragen. Dat is hoe het Google Café werkt. Deze sessie is bedoeld om jou te helpen je website beter vindbaar te maken in Google, zodat jij meer potentiële klanten op je website krijgt. Samen kijken we hoe jij slimmere zoektermen kunt gebruiken, je zoektermen op betere plekken op je website kunt plaatsen, blogs kunt schrijven die goed gevonden worden in Google, enzovoort.

De eerste editie van het Google Café vindt plaats op donderdag 5 maart bij Hotel Van der Valk in Leeuwarden. Het Google Café begint om 10.00 uur en duurt tot 12.00 uur. Je mag ook ergens in de loop van deze twee uren aanschuiven. Er is plek voor maximaal 6 deelnemers. Iedereen die er is krijgt persoonlijke aandacht én gaat naar huis met concrete tips om jouw website beter vindbaar te maken in Google. Deze tips hebben vooral betrekking op je websiteteksten, niet zozeer op de technische aspecten van je website. 

Try-out Google Café

Omdat het de eerste editie is van het Google Café kun je deze keer meedoen voor slechts 10 euro (ex btw). Bij deze prijs is één of twee keer koffie of thee inbegrepen. Heb je zin om na afloop ook nog te blijven lunchen en verder door te praten over klanten op je website krijgen en andere onderwerpen die bij het ondernemen horen? Dan betaal je 30 euro (ex btw). De lunch duurt tot 14.00 uur.

 

De praktische details op een rijtje

Waar: Hotel Van der Valk in Leeuwarden

Wanneer: donderdag 5 maart om 10.00 uur

Wat krijg je: tips over hoe je meer klanten op je website krijgt (en als je wilt ook nog een heerlijke lunch)

Jouw investering: 10 euro of 30 euro

Plek voor: maximaal 6 deelnemers