Zin in een feestje? Kom op 8 oktober naar

Ik help jou online Live! 

Yes, volgende week bestaat mijn Ik help jou online Academie alweer 2 jaar. Twee jaar waarin ik heel veel mooie ondernemers mocht leren kennen, veel waardevolle trainingen en workshops heb mogen maken en de Academie echt is uitgegroeid tot een complete online marketingschool. 

Als je mij een beetje kent, dan weet je dat ik van het vieren van mijlpalen houd. En als je dat nog niet wist, dan weet je het nu. 😉 Daarom wil ik je graag uitnodigen voor een gratis online feestje op dinsdag 8 oktober. 

 

Wat is Ik help jou online Live?

Ik help jou online Live is een online feestje op dinsdag 8 oktober en iedereen die het leuk vindt om te komen is welkom. Er is een ochtendgedeelte, van 10.00 tot 12.00 uur, en een middaggedeelte, van 14.00 tot 16.00 uur. Dit is het programma:

 

Ochtend 

10.00 uur: live miniworkshop Waarom lukt het niet? 

Werk jij hard om je bedrijf online te laten groeien? Doe je veel aan marketing, stop je er veel energie in? Maar zie je daar nog niet het resultaat van dat je wilt? In deze workshop geef ik je inzichten over waarom het je niet lukt om te groeien, ook al doe je nog zo je best. Natuurlijk vertel ik je ook welke (vaak kleine) veranderingen je kunt aanbrengen om wél sneller te groeien.

 

10.30 uur: stel je vraag live

Vanaf ongeveer 10.30 uur heb jij de kans om live bij mij ‘in de uitzending’ te komen: oftewel, je mag mij vragen stellen over dat waar jij nu tegenaan loopt in je bedrijf of over iets waar je nu verder aan wilt werken. Ik zal steeds 1 tot 3 ondernemers uitnodigen om online in beeld te komen en hun vragen te stellen. Wil je liever meeluisteren naar wat de anderen vragen? Dan kan dat ook gewoon. Je bent dan niet zelf in beeld, maar kunt wel alles volgen. 

 

11.50 uur: win een gratis training

Onder alle deelnemers die tijdens het ochtendgedeelte een vraag hebben gesteld ga ik een training uit mijn Ik help jou online Academie verloten! 

 

Middag

14.00 uur: live miniworkshop Winstgevende gewoontes voor meer succes

Van welke dingen kun je een gewoonte maken zodat je op een relatief eenvoudige manier meer succes krijgt in je bedrijf? Tijdens deze workshop hoor je alles over mijn winstgevende gewoontes en geef ik je tips over hoe jij op je eigen manier ook meer gewoontes in je leven kunt integreren die je meer succes – en ook plezier en rust – brengen.

 

14.30 uur: stel je vraag live

Vanaf ongeveer 14.30 uur heb jij opnieuw de kans om live bij mij ‘in de uitzending’ te komen: oftewel, je mag mij vragen stellen over dat waar jij nu tegenaan loopt in je bedrijf of over iets waar je nu verder aan wilt werken. Ik zal steeds 1 tot 3 ondernemers uitnodigen om online in beeld te komen en hun vragen te stellen. Wil je liever meeluisteren naar wat de anderen vragen? Dan kan dat ook gewoon. Je bent dan niet zelf in beeld, maar kunt wel alles volgen. 

 

15.50 uur: win een gratis training

Onder alle deelnemers die tijdens het middaggedeelte een vraag hebben gesteld ga ik een training uit mijn Ik help jou online Academie verloten! 

 

Hoe doe je mee?

Gewoon heel simpel, door hieronder je naam en e-mailadres in te vullen. Ik stuur je dan vanzelf per mail de links waar je dinsdag 8 oktober op kunt klikken om erbij te zijn. Natuurlijk ben je ook vrij om er een gedeelte van de dag bij te zijn, maar net wat jou uitkomt. En nogmaals, je komt alleen live in beeld om een vraag te stellen als jij dat zelf wilt en kunt verder gewoon lekker meeluisteren en meekijken. 

Ja, ik ben op 8 oktober bij het feestje

Ja, ik ben erbij!

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

× .