Twijfel jij of je het in je hebt om jouw mooie aanbod online aan heel veel leuke klanten te verkopen?

 

  • Aarzel je wel eens om over je aanbod te praten omdat dat voor jou als opdringerig of pusherig voelt?

  • Schiet de gedachte ‘Ze zullen het wel allemaal gratis of voor een koopje willen hebben’ wel eens door je hoofd als er niemand reageert op je aanbod?

  • Doe je jouw mooie werk met heel veel passie, maar is dit stukje ‘succesvol online verkopen’ abracadabra voor je?

 

Ik ben Rimke en ik ben ‘Krijg klanten door jezelf te zijn’-coach

Heel lang struggelde ik ook met het krijgen van nieuwe klanten. Totdat ik ontdekte hoe lanceren werkt en hoe je het gebruikt om veel meer leuke klanten naar jou toe te laten komen door puur jezelf te zijn en te doen waar jij ijzersterk in bent.

Het is mijn missie om het óók voor jou leuk en makkelijk te maken om veel meer klanten voor jouw mooie aanbod te laten kiezen, zonder dat jij daarvoor pusherige verkooptrucs hoeft uit te halen.

Daarom heb ik voor jou een e-book gemaakt waarin je stap voor stap leert hoe jij veel meer leuke klanten naar jou toe laat komen in plaats van dat jij op hen moet jagen. Download het hieronder gratis. 

Ja, ik wil dat e-book

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

PS. Je krijgt dit e-book cadeau bij je inschrijving voor mijn wekelijkse mails met Krijg klanten door jezelf te zijn-tips. Als je die mails niet langer wilt ontvangen, kun je je daar op elk moment voor uitschrijven. 

Ik geloof in jou, jij ook in jezelf? 

“Bovenal heb ik van Rimke geleerd dat je mag ondernemen vanuit je hart en dat je vooral jezelf mag blijven. Blijf zoals je bent, want precies zo ben je goed!”

Patricia van de Pol

Melon & Me

“Met hulp van Rimke heb ik mijn nieuwe online academie kunnen lanceren op een manier die heel erg bij mij past. Dat verliep bijna moeiteloos in die zin dat het alleen maar heel erg leuk was. En daardoor heb ik de wereld terug kunnen geven wat ik geleerd heb en veel mensen kunnen helpen een enorm positieve draai aan hun leven te geven.”

Angela Vrieling

Coachnest