fbpx

Hoe kijk je terug op 2019? En welke mooie plannen, doelen en dromen heb je voor 2020? Deze vragen stelde ik aan verschillende leden van mijn Ik help jou online Academie. De komende weken lees je op mijn blog hun inspirerende verhalen. Vandaag als aftrap deel 1: het verhaal van Merel Dubelaar.

 

Wil je iets vertellen over jezelf en je bedrijf?

“Ik ben Merel Dubelaar en ik ben creatief loopbaantrainer en e-coach. In 2017 heb ik MetMerel opgericht met een enorme drive om mensen te helpen duurzame (werk)keuzes te maken. Dit doe ik door middel van zowel groepstrainingen als korte individuele coachingstrajecten.”

 

Waar ben jij het meest trots op als je kijkt naar wat je hebt bereikt in 2019?

“De keuze om ‘Schrijf Je Loopbaantrainer’ te worden, het behalen van deze certificering en om te starten met een opleiding tot loopbaancoach, zodat ik ook individuele loopbaantrajecten kan gaan begeleiden.”

 

Kun je iets vertellen over een paar mooie plannen die je hebt voor jouw bedrijf voor 2020?

“Mensen die op een laagdrempelige manier hun verlangens en dromen op het gebied van hun loopbaan willen onderzoeken en richting willen vinden kunnen daarvoor in 2020 bij mij de tweedaagse cursus ‘Schrijf Je Loopbaan’ volgen. Vanaf medio april 2020 kunnen mensen ook bij MetMerel terecht voor individuele loopbaancoaching.”

 

Heb je een droomdoel voor 2020?

“Zo veel mogelijk mensen helpen hun loopbaan te sturen in de richting die hen energie en voldoening geeft. Ik spreek te veel mensen waarbij het dagelijks werk dat ze doen niet in lijn is met wie ze zijn en wat ze neer willen zetten op deze wereld. Daarbij is het niet alleen mijn doel om het beste uit individuen te halen, maar daarbij indirect ook een bijdrage te leveren aan de transitie die bedrijven en organisaties zullen moeten gaan maken om gemotiveerde medewerkers te krijgen en te behouden.”

 

Hoe helpt de Ik help jou online Academie jou om de plannen en doelen voor jouw bedrijf waar te maken?

“De academie helpt mij om zelf doelgericht in actie te komen zodat ik mijn trajecten en cursussen op een manier die bij mij past onder de aandacht kan brengen bij de mensen die ik daarbij verder op weg kan helpen.”

 

Heb je een mooie of inspirerende boodschap die je aan andere ondernemers mee wilt geven voor 2020?

“Blijf in beweging en wees mild voor jezelf. Ook al loopt iets niet zoals je gehoopt had, sta er even bij stil, laat het gevoel er zijn, erken het, maar ga dan wel weer verder.”

 

Wil je meer weten over Merel en haar bedrijf?

Neem een kijkje op de website van MetMerel.