Hoe kijk je terug op 2018? En welke mooie plannen, doelen en dromen heb je voor 2019? Deze vragen stelde ik aan verschillende leden van mijn Ik help jou online Academie. De komende weken lees je op mijn blog hun inspirerende verhalen. Vandaag deel 12: het verhaal van Gee Adriaansz. 

 

WIL JE IETS VERTELLEN OVER JEZELF EN JE BEDRIJF?

“Hoi! Ik ben Gee Adriaansz, mama van de twee heerlijke kindjes Sinan (4) en Ellie (bijna 2). Op het moment zit ik midden in onze remigratie terug naar Nederland na 10 jaar in Turkije gewoond te hebben. In Turkije ben ik mede-eigenaresse van PADI & 100% AWARE duikcentrum Side Azura. Ik ben blij dat deze zal blijven bestaan! Daar zit zoveel werk in, mijn ex en ik konden het niet over ons hart verkrijgen om dat zomaar te laten stoppen. Ook helemaal niet nodig, want het is een goedlopend bedrijf. We hebben afspraken gemaakt om zakelijk toch door te kunnen gaan.

Daarnaast maak ik al heel wat jaren websites, maar heb ik nog niet zo lang geleden de stap gemaakt om mij in te laten schrijven bij de KvK als WordPress webdesigner. Digitaal Design zag in 2018 het levenslicht en sindsdien zet ik mij vooral in voor startende ondernemers en kleine bedrijven. Een bewuste keuze, want ik vind dat fijn samenwerken en heerlijk om anderen te helpen met de start van hun carrière.

Ook bied ik onderhoud en ondersteuning aan voor WordPress websites. En om net een stukje extra service aan te kunnen bieden ben ik ook webhoster en een officiële domein registrar. Zo kunnen mijn klanten er voor kiezen om alles onder één dak onder te brengen als ze dat wensen. Want het is geen moeten natuurlijk.”

 

WAAR BEN JIJ HET MEEST TROTS OP ALS JE KIJKT NAAR WAT JE HEBT BEREIKT IN 2018?

“Ondanks dat ik altijd positieve reacties krijg over mijn websites, was ik best onzeker over mijzelf en mijn kunnen. Ik ben er vooral trots op dat ik de stap heb genomen om te gaan doén. Om te kiezen voor hetgeen waar mijn hart ligt. Op zakelijk vlak maar ook zeker privé. Dat werkt toch in elkaar door. Ik voel mij zelfverzekerder en dat heeft een positieve uitwerking in alles wat ik doe.”

 

KUN JE VERTELLEN OVER EEN PAAR MOOIE PLANNEN DIE JE HEBT VOOR JOUW BEDRIJF IN 2019?

“Het meest belangrijke nu ik weer terug kom naar Nederland, is Digitaal Design verder uitbouwen. Zorgen dat ik meer naamsbekendheid krijg, en daarmee meer klanten zodat ik nog zelfredzamer/zelfstandiger word. Dit jaar zal ik daar hard aan gaan werken.

Verder wil ik heel graag meer met video’s gaan doen. Ik vind dat best nog spannend, dus vooralsnog is het alleen bij ideeën en uitwerken gebleven. Maar binnenkort wil ik een introductievideo op gaan nemen voor op mijn website, en daarnaast wil ik in 2019 al mijn blogberichten aan gaan kondigen in videovorm. Deze komen dan op YouTube, Instagram en Facebook, waarin ik in een korte video vertel waar het blog over gaat, en dan natuurlijk met de link van het blogbericht erbij.”

 

HEB JE EEN DROOMDOEL VOOR 2019?

“Mijn grootste wens is om met Digitaal Design voldoende inkomen te genereren waar ik alle vaste lasten mee kan voldoen, en hopelijk ook meer kan sparen zodat ik weer kan gaan reizen. Want ook dat is een passie!”

 

HOE HELPT DE IK HELP JOU ONLINE ACADEMIE JOU OM DE PLANNEN EN DOELEN VOOR JOUW BEDRIJF WAAR TE MAKEN?

“Ik geloof dat de academie het beste is wat mij heeft kunnen overkomen in 2018. Ik krijg meer inzicht over het aanbrengen van structuur binnen mijn bedrijf en hoe ik beter zichtbaar kan worden.

Door de lessen die ik in de academie kan volgen heb ik veel meer zelfvertrouwen gekregen en daarnaast heb ik echt super fijne mensen leren kennen! Het is een fijne actieve plek en Rimke besteedt echt tijd en aandacht aan je. De andere leden helpen elkaar ook goed, waardoor we veel van elkaar leren en elkaar helpen met groeien.

Dat, tezamen met de goede content die Rimke aanbiedt, maakt de academie een zeer waardevolle plek voor ondernemers!”

 

HEB JE EEN MOOIE OF INSPIRERENDE BOODSCHAP DIE JE AAN ANDERE ONDERNEMERS MEE WILT GEVEN VOOR 2019?

“Ga ervoor! Je hebt een passie en die passie dreef je er toe om voor jezelf te beginnen. Verlies dat nooit uit het oog. Blijf vertrouwen hebben en zie alles wat op je pad komt niet als problemen, maar als uitdagingen en kansen. In een aflevering zei Pippi Langkous ooit: ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!’ en dat vind ik een prachtige zienswijze.”

 

MEER WETEN OVER GEE EN HAAR BEDRIJF?

Neem een kijkje op de website van Digitaal Design.

 

GRATIS KENNISMAKEN MET DE IK HELP JOU ONLINE ACADEMIE?

Vraag jouw gratis account aan in het Ik help jou online Proeflokaal waar je steeds meer waardevolle gratis marketingtips en -trainingen gaat vinden om online meer klanten of gasten aan te trekken.