Hoe kijk je terug op 2018? En welke mooie plannen, doelen en dromen heb je voor 2019? Deze vragen stelde ik aan verschillende leden van mijn Ik help jou online Academie. De komende weken lees je op mijn blog hun inspirerende verhalen. Vandaag als afsluiting deel 14: het verhaal van Karine Vandegaer.

 

WIL JE IETS VERTELLEN OVER JEZELF EN JE BEDRIJF?

“Bonjour, ik ben Karine, en samen met mijn man baat ik onze B&B Le Buala uit aan de voet van de Franse Pyreneeën. Een nieuwe uitdaging voor ons beiden: eerst de zware renovatie van een authentieke ferme bigourdanne, gedurende bijna 3 jaar. Langer dan gepland, maar daar zijn we ook doorgekomen ondanks sommige ‘Ik-Vertrek-toestanden’. In 2012 hebben wij ons huis opengesteld voor onze gasten. We wonen in een prachtige groene regio die we graag delen met onze gasten, wandelaars, fietsers, natuurliefhebbers of gewoon rustzoekers. Een regio waar men ook erg begaan is met zijn patrimonium en hun oude gebruiken koestert. En die ontdekken is wat ik heel leuk vind. Koken heb ik altijd graag gedaan, dus het aanbieden van table d’hôtes was een logisch besluit. Ik wil vooral onze gasten laten genieten van onze omgeving, onze tafel …. ons plekje ontdekken.”

 

WAAR BEN JIJ HET MEEST TROTS OP ALS JE KIJKT NAAR WAT JE HEBT BEREIKT IN 2018?

“Dat we ondanks de borstkanker die in februari werd vastgesteld toch nog onze gasten een mooi verblijf hebben kunnen bieden. Tijd gemaakt hebben om nieuwe plekjes te ontdekken en ervan te genieten. De leuke contacten met onze gasten, nieuwe en weerkerende, zijn zo verrijkend en hebben me laten inzien dat het ook aan een lager tempo goed komt.”

 

KUN JE VERTELLEN OVER EEN PAAR MOOIE PLANNEN DIE JE HEBT VOOR JOUW BEDRIJF IN 2019?

“Marketing goed uitspelen om meer gasten aan te trekken die echt in onze doelgroep passen. Ik heb heel veel mooie ideeën en altijd vind ik er wel nieuwe die ik wil uitproberen. Maar vooral het doen op mijn tempo en genieten van de uitdaging.”

 

HEB JE EEN DROOMDOEL VOOR 2019?

“Meer mooie plekjes zelf ontdekken, er tijd voor maken. Gasten aantrekken voor een langer en waardevoller verblijf, ze laten genieten van een prachtige wandel- of fietstocht en ’s avonds van het gezelschap en een lekkere keuken.”

 

HOE HELPT DE IK HELP JOU ONLINE ACADEMIE JOU OM DE PLANNEN EN DOELEN VOOR JOUW BEDRIJF WAAR TE MAKEN?

“Ik heb er zoveel nieuwe dingen en uitdagingen ontdekt. Social media doelgericht gebruiken is zo belangrijk, maar Rimke haar academie geeft ook een leek de mogelijkheid om dit goed te doen.
De stimulans van de andere leden is ongelofelijk, leuk en inspirerend. We pushen mekaar zo wel naar de eindmeet, alleen Rimke zorgt altijd dat die eindmeet steeds een stukje verder ligt 😉”

 

HEB JE EEN MOOIE OF INSPIRERENDE BOODSCHAP DIE JE AAN ANDERE ONDERNEMERS MEE WILT GEVEN VOOR 2019?

“Never give up, there is always a way and somebody.”

 

MEER WETEN OVER KARINE EN HAAR BEDRIJF?

Neem een kijkje op de website van B&B Le Buala.

 

GRATIS KENNISMAKEN MET DE IK HELP JOU ONLINE ACADEMIE?

Vraag jouw gratis account aan in het Ik help jou online Proeflokaal waar je steeds meer waardevolle gratis marketingtips en -trainingen gaat vinden om online meer klanten of gasten aan te trekken.