Hoe kijk je terug op 2018? En welke mooie plannen, doelen en dromen heb je voor 2019? Deze vragen stelde ik aan verschillende leden van mijn Ik help jou online Academie. De komende weken lees je op mijn blog hun inspirerende verhalen. Vandaag deel 10: het verhaal van Thea en Ronald Landman.

 

Wil je iets vertellen over jezelf en je bedrijf?

“Wij zijn Thea en Ronald Landman, wij hebben in de mooie Corrèze een B&B en verhuren 4 vakantieappartementen. Wij waren van die mensen die het liefst met een tentje door Frankrijk trokken, de rust en stilte opzochten en helemaal verliefd waren op het Franse land. Wij stonden beiden al 33 jaar met groot plezier voor de klas, toen wij besloten om een andere passie waar te maken.  Nu wonen wij op het Franse platteland in St. Pardoux Corbier, en genieten als wij gasten ontvangen die net als wij onder de indruk zijn van het prachtige Franse land. Deze omgeving zit bomvol Franse nostalgie en is als toeristische streek nog een beetje onontdekt. Bij ons liggen tips en ideeën, routes en beschrijvingen van ‘dagjes uit’ klaar, zodat onze gasten optimaal kennis kunnen maken met de streek.”

 

Waar ben jij het meest trots op als je kijkt naar wat je hebt bereikt in 2018?

“Dat het steeds beter lukt om op Facebook regelmatig berichten te plaatsen. Ook op Instagram zijn we begonnen. Een nieuwsbrief maken gaat ons steeds beter af. Ook het feit dat wij zien dat er steeds meer gasten voor de tweede of derde keer terug komen op Mille Joies,  Dat het lukt om voor mensen een thuis-vakantieplek te zijn. Er ontstaan mooie vriendschappen uit.”

 

Kun je vertellen over een paar mooie plannen die je hebt voor jouw bedrijf in 2019?

“Onze lijst met plannen is erg lang. Hopelijk lukt het om een digitaal cadeautje te realiseren, een boekje met, tot in detail uitgewerkt, dagjes uit hier in de omgeving. Daarnaast staan met stip nogal wat reparatiewerkzaamheden op de planning die na de storm in juli 2018 noodzakelijk zijn. En op privégebied: 6 kleinzonen vragen om tipitenten, muurstickers en monsterknuffels. Onze kleindochter wil graag een nieuwe roze overall.” 😉

 

HOE HELPT DE IK HELP JOU ONLINE ACADEMIE JOU OM DE PLANNEN EN DOELEN VOOR JOUW BEDRIJF WAAR TE MAKEN?

“Al geruime tijd volgden wij de tips van Rimke op.  Maar begin januari hebben wij ons toch aangemeld bij de academie. Het geeft houvast en bevestiging dat wij niet zomaar wat aan het doen zijn, maar door onder andere een goede planning meer succes met ons bedrijf hebben. Online marketing is niet iets waar wij ervaring mee hadden. Wij leren nu veel en hebben daardoor hoge verwachtingen. Wat zeker is: ons plezier en onze werklust hebben een boost gehad.”

 

HEB JE EEN MOOIE OF INSPIRERENDE BOODSCHAP DIE JE AAN ANDERE ONDERNEMERS MEE WILT GEVEN VOOR 2019?

“BE – DO – HAVE. Ik hoorde het in de Plan Je Succes Week van Rimke, het sloeg in als een bom.  Al jaren proberen wij het bedrijf te worden wat wij voor ogen hebben en waar wij van dromen. Nu zien we dat wij dat bedrijf al zijn. En dat door hard werken en door ons te ontwikkelen in online marketing dat gevoel steeds meer bevestigd wordt.  Wat is het fijn om trots te kunnen zijn op wat je bereikte en daardoor met meer plezier je werk te doen en plannen te maken voor morgen.”

 

MEER WETEN OVER THEA EN RONALD EN HUN BEDRIJF?

Neem een kijkje op de website van Mille Joies

 

GRATIS KENNISMAKEN MET DE IK HELP JOU ONLINE ACADEMIE?

Vraag jouw gratis account aan in het Ik help jou online Proeflokaal waar je steeds meer waardevolle gratis marketingtips en -trainingen gaat vinden om online meer klanten of gasten aan te trekken.