CONTINU KLANTEN UIT JE WEBSITE 

 

JOUW ROUTE NAAR EEN CONTINUE STROOM NIEUWE KLANTEN UIT JE WEBSITE

 

GUN JEZELF DE VRIJHEID VAN EEN WEBSITE DIE UIT ZICHZELF KLANTEN VOOR JOU WERFT

 

Laat hieronder je naam en mailadres achter als je op de wachtlijst wilt om mee te doen. 

 

Ja, ik heb interesse om mee te doen

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

BEN JIJ EEN COACH, DIENSTVERLENER OF ANDERE ZELFSTANDIG ONDERNEMER EN IS DIT HERKENBAAR VOOR JOU?

 

 

R

Je brengt meer tijd op social media door dan je lief is. Want tja, alle ondernemers om je heen doen het ook en per keer kost het posten van een berichtje je weinig tijd. Maar als je heel eerlijk bent, levert al dat posten je niet veel op, behalve frustratie en onrust. Klanten krijg je er niet of nauwelijks uit. Je bent op zoek naar een eenvoudigere manier om die klanten wél naar jou toe te laten komen.

R

Het kost jou veel energie om actief bezig te zijn met het binnenhalen van klanten. De verzuchting “Kostte het allemaal maar veel minder tijd. En was het maar simpeler” had zo uit jouw mond kunnen komen. Je bent op zoek naar een manier van klanten krijgen die jou tijd en energie oplevert in plaats van kost.

R

Je had gedacht dat het makkelijk zou zijn, ondernemen en online klanten krijgen. Je website staat al een tijdje online en jij staat te popelen om meer mensen te helpen, maar het lijkt wel of bijna niemand je weet te vinden. Als je eenmaal weet hoe jij meer bezoekers op je website krijgt, weet je zeker dat jij meer nieuwe klanten gaat krijgen. Maar als je dit niet snel voor elkaar krijgt, moet je misschien wel stoppen met je bedrijf of terug naar die gevreesde baan in loondienst. 

R

Vrijheid is belangrijk voor je. Vrijheid om je tijd te besteden zoals jij dat wilt: bijvoorbeeld aan je gezin, aan je hobby’s of aan de verschillende interesses (of zelfs verschillende bedrijven) die jij als ondernemer hebt. Alleen is die vrijheid nu nog ver te zoeken. Een eenvoudige manier van klanten krijgen die niet te veel van jouw kostbare tijd opslokt is wat jij nodig hebt.

 

HERKEN JIJ JEZELF IN MINIMAAL 1 VAN DE 4 BOVENSTAANDE PUNTEN?

 

 

Als jij een beetje lijkt op de klanten met wie ik werk, dan staat vrijheid voor jou hoog in het vaandel. inclusief de vrijheid van rust in je hoofd omdat klanten jou makkelijk uit zichzelf weten te vinden, zodat jij tijd overhoudt die je precies zo kunt besteden als jij dat wilt: om leuke dingen te doen met je gezin of partner, om met je hobby’s bezig te zijn, om de verschillende interesses die jij als ondernemer hebt met elkaar te kunnen combineren of op nog een andere manier die voor jou belangrijk is.

Eén ding is zeker: (terug moeten naar) een baan in loondienst gaat je nooit de vrijheid geven die je als ondernemer hebt. Maar die vrijheid ga je alleen écht voelen als een continue stroom nieuwe klanten naar jou toe komt. En dat is precies waar ik je bij kan helpen in Continu klanten uit je website. 

Op social media bouw je je bedrijf op geleende grond, oftewel: ‘rented land’. En veel vrijheid geeft het je niet, want social media blijven alleen voor je werken als je er continu tijd in blijft stoppen. Zodra je daar (tijdelijk) geen zin in hebt stoppen de resultaten ook heel snel. Ik wist dat al, ik leerde nota bene vanaf het begin al aan mijn klanten dat ze zich moesten focussen op hun website en hoe ze daar klanten uit kregen. Maar zelf gedroeg ik me daar niet altijd naar.

Totdat ik vanaf 2018 besloot mijn tijd anders te gaan verdelen. Meer tijd ging stoppen in mijn website en in het verzamelen van e-mailadressen van mijn websitebezoekers, zodat we na hun eerste bezoek contact met elkaar konden houden.

 

 De tijd die ik hierin stopte bleef zich ook uitbetalen als ik vakantie had, vrij was of tijdelijk druk was met andere dingen. Ik kwam automatisch onder de aandacht van steeds meer potentiële klanten. En kreeg meer klanten en omzet. Ook als ik sliep of met andere dingen bezig was.

 

DIT IS OOK VOOR JOU WEGGELEGD

Z

Ook jij kunt (weer) die persoon zijn die ontspannen geniet van het ondernemerschap in plaats van dat je de onrust voelt om continu online actief en zichtbaar te zijn, of de zorgen over of er deze maand wel voldoende klanten komen.

Z

Ook jij bent in staat een systeem op te zetten waarmee je op een authentieke manier automatisch nieuwe klanten naar jou toe laat komen. 

Z

Ook jij kunt dat heerlijke gevoel ervaren van: ‘Mijn website is niet alleen maar mooi, hij brengt ook aanvragen, klanten en omzet binnen, zelfs terwijl ik vrij ben of slaap’.

Z

En ook jij kunt de vrijheid ervaren van weer baas zijn over je eigen tijd in plaats van vast te zitten in een hamsterrad met acties die je telkens weer moet doen om er resultaat uit te halen.

 

 

IK LAAT JE GRAAG ZIEN WAT JE KRIJGT ALS JE BESLUIT MEE TE DOEN AAN CONTINU KLANTEN UIT JE WEBSITE

STAP 1: ZOEKWOORDEN DIE KLANTEN TREKKEN

Het verschil tussen websites die maar een handjevol bezoekers trekken en websites waarop het continu druk is, is het gebruik van slimme zoekwoorden.

Als jij op je website slim gebruikmaakt van de woorden en zinnen die jouw klanten intypen als ze in Google op zoek zijn naar jou, komen zij uit zichzelf naar jouw website en naar jou toe. Daarom ontdek je in deze eerste module de 4 beste manieren om goede zoekwoorden voor jouw website te vinden – plus op welke plekken op je website jij deze zoekwoorden dan neerzet. Aan het einde van module 1 heb jij de juiste zoekwoorden op de juiste plekken op je websitepagina’s staan en ben je klaar om gevonden te worden door veel meer nieuwe klanten.

 

In deze module ontdek je:

 • Wat de meeste businesscoaches je niet vertellen over hoe je online wél klanten nar je toe laat komen zonder continu druk te zijn met posten op social media of het doen van koude acquisitie
 • Hoe je de perfecte zoekwoorden voor jouw website vindt zodat nieuwe klanten jou moeiteloos kunnen vinden in Google
 • Het geheime ingrediënt om jezelf als zelfstandig ondernemer goed vindbaar te maken in Google, óók als je veel concurrentie hebt van andere zelfstandig ondernemers en/of grotere bedrijven

En meer!

“Mijn verkoop is enorm omhoog geschoten”

“Voordat ik aan mijn trainingen bij Rimke begon had ik echt geen idee van SEO, hoe hoger te scoren op Google, et cetera. Ik had net mijn eerste website voor mijn bedrijf gemaakt en raakte flink gefrustreerd dat ik maar niet meer bezoekers kreeg.

Mijn waardevolste resultaat uit de training is dat ik dagelijks vele bezoekers op mijn website krijg en mijn verkoop sinds ik Rimke haar technieken heb toegepast enorm omhoog is geschoten.

Ik deed zoveel simpele SEO-dingen verkeerd op mijn website zonder dat ik er erg in had en Rimke heeft me zoveel nieuwe trucjes en tips geleerd. Echt heel waardevol.”

Tessa Hofman

Mama Milk Fairy

“BEZOEKERS KLIKKEN NU SNELLER DOOR NAAR MIJN AANBOD”

“Ik had wel een paar goedlopende blogs op mijn website, maar de website als geheel functioneerde niet echt. Klanten en mensen voor mijn gratis weggever kwamen meestal niet via mijn website, maar bijvoorbeeld via Facebook. Dat waren er én te weinig én ik wilde niet afhankelijk zijn van een platform als Facebook, dus ik wilde graag dat mijn website de grootste trekpleister van mijn bedrijf zou worden. 

Door de training te volgen zit mijn homepage nu veel beter in elkaar, waardoor ik mensen langer vasthoud op mijn site en waardoor mensen sneller doorklikken naar mijn aanbod.”

Eunice Bom

Mijn Monumentjes

STAP 2: LEG DE RODE LOPER UIT VOOR NIEUWE KLANTEN

Websitebezoekers die klant willen worden brengen vrijwel altijd een bezoek aan je homepage, ook als ze via een andere websitepagina bij je binnen komen.

Je krijgt nooit een tweede kans om een goede eerste indruk te maken. Deze zin is absoluut ook van toepassing op je homepage. Daarom ontdek je in deze module de 6 onderdelen die samen een ijzersterke homepage maken die logisch in elkaar zit en die daardoor nieuwe klanten vasthoudt in plaats van ze meteen weer bij je weg te jagen. 

 

In deze module ontdek je:

 • Het allerbelangrijkste element om bezoekers niet meteen weg te jagen van je website voordat ze er goed en wel hebben rondgekeken
 • De makkelijkste manier om jezelf op je homepage onderscheidend te presenteren van andere zelfstandig ondernemers die hetzelfde kunnen als jij
 • De 7 homepagefouten die vrijwel iedere ondernemer maakt, plus hoe je ze kunt voorkomen, zodat je geen klanten misloopt

En meer! 

STAP 3: LAAT KLANTEN KIEZEN VOOR JÓU

Klanten die graag kopen bij zelfstandig ondernemers zoals jij, doen graag extra moeite om in Google iemand zoals jij – met jóuw unieke eigenschappen, kwaliteiten en andere onderscheidende elementen – te vinden.

Ik weet hoe lastig het vaak is om een goede tekst over jezelf te schrijven. Daarom neem ik je in deze module stap voor stap bij de hand om op je website op zo’n manier over jezelf te schrijven dat jouw toekomstige klanten spontaan enthousiast worden om juist met jóu contact op te nemen of rechtstreeks bij je te kopen. 

 

In deze module ontdek je:

 • De makkelijkste manier om een boeiende en aantrekkelijke tekst over jezelf te schrijven, zodat je een echte connectie maakt met je websitebezoekers
 • Hoe je jezelf op je Over mij- of Over ons-pagina op een krachtige manier presenteert die helemaal past bij wie jij bent en waar je goed in bent  
 • Het echte geheim van een goede Over mij- of Over ons-pagina die ervoor zorgt dat klanten voor jou kiezen

En meer!

“MEERDERE GASTEN BOEKTEN BIJ ONS OMDAT ZE DE NIEUWE ‘OVER ONS’-PAGINA ZO LEUK VONDEN”

“Met de training werd ik gemotiveerd kritisch naar mijn webpagina’s te kijken en leerde ik hoe ik ons en onze bed & breakfast op een leukere manier kon laten zien. Eén van de leukste dingen vond ik dat ik deze zomer meerdere keren van gasten hoorde dat ze de ‘over ons’ pagina zo leuk vonden en dat ze daarom voor ons gekozen hadden. Hoe leuk wil je het hebben!”

Petra Broek

Bed & Breakfast Plus belle la Vue in Frankrijk

“Een nieuw stel boekte per mail het meest uitgebreide traject”

“Ik heb nu een duidelijk aanbod van drie smaken op mijn website en benoem duidelijk de prijs (die ik ook nog eens omhoog gooide). Websitebezoekers kunnen via Calendly automatisch een kennismakingsafspraak inboeken. Tot mijn verbazing werkt dit als een trein! Er zijn deze week 3 kennismakingsgesprekken automatisch ingepland en vanmorgen heeft een nieuw stel het meest uitgebreide traject geboekt per mail.”

Jacoline Steegstra

Huwelijkstrainer

STAP 4: MAAK JE AANBOD ONWEERSTAANBAAR

Veel kijkers, weinig kopers. Het is een grote frustratie van ondernemers die het wél voor elkaar weten te krijgen om meer bezoekers naar hun website te laten komen, maar niet om daarmee ook meer klanten uit hun website te halen.

In deze module reik je de 7 ingrediënten aan van een aanbodpagina die zo aantrekkelijk en onweerstaanbaar is dat klanten zelfstandig bij je gaan kopen of contact met je gaan opnemen, zonder dat jij er omkijken naar hebt.  

 

In deze module ontdek je:

 • De makkelijkste manier om een bezoeker van je aanbodpagina te laten zien waarom hij juist jóuw aanbod moet kopen
 • Het geheime ingrediënt waarmee je bij een websitebezoeker die jou pas net leert kennen direct het vertrouwen wint om ja te zeggen tegen jouw aanbod
 • Hoe je de koopbezwaren van je websitebezoekers wegneemt zodat ze zonder aarzelen ja zeggen tegen je aanbod

En meer!

Stap 5: Blijf op het netvlies van je toekomstige klanten

Niet iedereen is direct bij het eerste bezoek aan jouw website al klaar om klant te worden. Je krijgt ook veel bezoekers die nu nog niet, maar in de toekomst wél bij je willen kopen. Maar ze zullen die aankoop alleen doen als jij in de tussentijd op hun netvlies blijft.

In deze module maken we samen een bij jou passend plan om e-mailadressen van je websitebezoekers te verzamelen – zodat je ook met de niet-directe kopers in contact komt en blijft. Je leert hoe jij een online cadeautje voor jouw websitebezoekers maakt dat zij zo graag willen hebben dat ze in ruil daarvoor graag hun e-mailadres aan jou geven, zodat jij tot wel vijf keer zo veel nieuwe klanten uit je website krijgt.

 

In deze module ontdek je:

 • Het allerbelangrijkste element van een online cadeautje waarvoor veel websitebezoekers zich inschrijven
 • De slimste manier om dubbel zo veel inschrijvingen voor je e-maillijst te krijgen
 • De meest eenvoudige manier om op het netvlies te blijven van de websitebezoekers die zich inschrijven op jouw e-maillijst, zodat ze op een later moment alsnog klant bij je worden

En meer!

“Veel bezoekers vragen ons e-book over de regio aan”

“Onze website trekt maandelijks duizenden bezoekers. Natuurlijk komen veel mensen alleen voor informatie. Maar veel van die bezoekers vertrekken dagelijks ook met een e-book over de regio of doen direct een aanvraag. En dit loopt ook allemaal door terwijl wij gezellig druk zijn met de gasten. Want alles dat we het afgelopen jaar aan onze website hebben gedaan blijft gewoon doorwerken. Heel prettig. 🙂 “

Gonnie Linssen

Bed & Breakfast La Vecchia Scuola in Italië, heeft inmiddels een e-maillijst met duizenden abonnees

“Door te bloggen heb ik veel meer bezoekers op mijn website gekregen”

“Door te bloggen heb ik veel meer bezoekers op mijn website gekregen. Als ik weer een blog wil schrijven, kijk ik waar ik op dat moment het meeste enthousiasme bij voel of wat strategisch het beste past bij mijn doelen. Inspiratie voor nieuwe onderwerpen doe ik vaak op tijdens het wandelen. In het begin was ik vooral actief op Facebook. Mijn website vond ik toen minder belangrijk. Inmiddels ben ik nog steeds actief op Facebook, maar leg ik ook veel meer het accent op mijn website en op bloggen om mijn klanten aan te trekken. Ik heb nu een website die werkt voor mij.”

Leonie Backus

Gezondheidscoach Leudal

STAP 6: schrijf blogs die je bedrijf laten groeien

Meer mensen helpen. Meer impact maken. Je bedrijf steeds verder laten groeien, zonder daar telkens harder voor te moeten werken. Het is het ultieme doel van veel ondernemers.

In deze module zie je hoe jij jezelf door op een slimme manier te bloggen bekendmaakt bij steeds meer mogelijke klanten en als gevolg daarvan steeds meer mensen kunt helpen. We maken een blogplan dat past bij jouw doelen en ambities – en waar je óók blij van wordt als je niet zo’n schrijver bent. Je leert in deze module ook hoe je blogonderwerpen vindt en uitwerkt die het uitstekend doen in Google, zodat jij zo veel mogelijke klanten op je website kunt krijgen als je maar wilt.

 

In deze module ontdek je:

 • Het echte geheim om dubbel, driedubbel of tiendubbel zo veel mogelijke klanten op je website te krijgen
 • De makkelijkste manier om een blog te schrijven waarmee je nieuwe klanten bereikt
 • Hoe je je bedrijf en aanbod bij steeds meer mensen onder de aandacht brengt zonder daar uren per week voor achter je computer te zitten

En meer!

 

BEN JIJ KLAAR VOOR VEEL MEER KLANTEN UIT JE WEBSITE? 

De training Continu klanten uit je website gaat in december weer open open voor nieuwe deelnemers. Laat hieronder je naam en e-mailadres achter als je op de wachtlijst wilt om dan mee te kunnen doen. 

 

Ja, ik heb interesse om mee te doen

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

 

MOOIE SUCCESSEN VAN MIJN KLANTEN

“BEZOEKERS DOEN DIRECT EEN AANVRAAG TERWIJL WIJ GEZELLIG DRUK ZIJN MET DE GASTEN DIE ER NU ZIJN”
 

“67.000 websitebezoekers in één maand? Hoe doe je dat nu je ook druk bent met de gasten?

Nu het seizoen is begonnen, is de tijd achter de pc best beperkt. Maar gelukkig komen er dagelijks bezoekers op de website, in mei waren er dat zelfs 67.000. Bizar hoog! Nóóit gedacht om zoveel bezoekers naar de website te kunnen laten komen.

Natuurlijk komen veel mensen alleen voor informatie. Maar veel van die bezoekers vertrekken dagelijks ook met een e-book over de regio of doen direct een aanvraag. En dit allemaal terwijl wij gezellig druk zijn met de gasten. Want alles dat we het afgelopen jaar aan onze website hebben gedaan blijft gewoon doorwerken. Heel prettig. 🙂 “

 
Gonnie Linssen

Bed & Breakfast La Vecchia Scuola (update mei 2021)

 

Oké, wat is je investering om mee te doen?

Meedoen aan Continu klanten uit je website is niet zo goedkoop als urenlang video’s kijken op YouTube of het lezen van tientallen blogs om daar tips uit op te pikken, maar het neemt je wél stap voor stap helemaal bij de hand om de resultaten te krijgen die jij graag wilt. Het is geen ‘Hier heb je de lessen, veel succes ermee’-training.

Je krijgt alle hulp en feedback die jij nodig hebt om continu klanten uit jouw website te laten komen, in de Facebookgroep die bij de training hoort én in de vragenuurtjes die er elke week zijn voor deelnemers aan de training. Je zult vele malen sneller resultaat zien dan wanneer je uren en uren van jouw kostbare tijd stopt in alles zelf uitzoeken.  

Meedoen aan Continu klanten uit je website is een kleine investering in jezelf die zich dubbel en dwars uitbetaalt in alle komende jaren dat jij één of meer websites hebt. Als jouw website namelijk eenmaal werkt voor jou, kan hij dat zo lang als jij wilt blijven doen – zonder moe te worden, op vakantie te willen of om salaris(verhoging) te vragen.

Continu klanten krijgen uit je website is een transformatie die je vrij maakt van de constante druk om voortdurend aanwezig te zijn op social media en die je verlost van continu piekeren over acties die je nu weer moet doen om nieuwe klanten voor de komende tijd binnen te halen. Het laat je weer zelf de baas worden over jouw tijd en hoe je die wilt besteden, terwijl er tegelijk meer nieuwe klanten naar jou toe komen.

Wat je in Continu klanten uit je website leert is exact wat je ook kunt bereiken door structureel voor honderden euro’s per maand in Google te adverteren en door een dure copywriter in te huren die jouw klantentrekkende websiteteksten – al dan niet in de woorden die passen bij jou – voor je schrijft, maar dan voor een fractie van de prijs die je daarvoor betaalt.

Omdat ik super gemotiveerd ben om Continu klanten uit je website zo toegankelijk mogelijk te maken voor zo veel mogelijk zelfstandig ondernemers die een constante stroom nieuwe klanten naar hen toe willen laten komen, zodat ze veel meer mensen kunnen helpen én meer tijd voor zichzelf overhouden,

Is je investering in Continu klanten uit je website normaal gesproken slechts 997 euro.

Maar omdat jij dit leest tijdens mijn speciale decemberlancering en ik het leuk vind om in deze feestmaand cadeaus uit te delen, heb ik besloten je tot en met donderdag 9 december een flinke feestkorting te geven, waardoor je vandaag al kunt starten voor 4 termijnbetalingen van slechts 147 euro!

Ja, dat heb je goed gelezen: je kunt je al aansluiten bij Continu klanten uit je website door vandaag een investering van slechts 147 euro te doen.

Noëlle, eigenaar van webshop Minty’s voor gepersonaliseerde kraamcadeautjes, boekt in 2021 recordomzet na recordomzet  

Opruimcoach Elma van Gewoon Opgeruimd wordt door de ene na de andere nieuwe klant gevonden in Google

 

MELD JE VANDAAG AAN VOOR CONTINU KLANTEN UIT JE WEBSITE

 

SLECHTS 4 TERMIJNEN VAN 147 EURO

(VANDAAG SLECHTS 147 EURO)

Of bespaar bijna 100 euro bij betaling in 1 keer

 

Mijn Start zonder Zorgen Garantie voor jou

Het feit dat je dit deel van deze pagina leest betekent dat je al weet dat Continu klanten uit je website ervoor gaat zorgen dat er veel meer nieuwe klanten uit zichzelf naar jou toe komen, via Google en je website.  Maar misschien twijfel je nog steeds. Voel je een aarzeling. Voelt het voor jou toch als een spannende sprong in het diepe om de stap te zetten om je aan te melden. En ik snap je.

Misschien denk je: ‘Dit klinkt te mooi om waar te zijn! Hoe weet ik nou zeker of dit is wat ik nodig heb?’

Mijn simpele tip: probeer het gewoon!

Mijn 60 dagen garantie voor jou:

Als jij je aanmeldt voor Continu klanten uit je website en de komende 60 dagen actief aan de slag gaat met de training – en de onderdelen van de Website Bootcamp live bijwoont óf op jouw eigen tijd en tempo terugkijkt en de opdrachten uitwerkt – en daarna om wat voor reden dan ook niet het gevoel hebt dat dit de beste investering was die je kunt doen om meer nieuwe klanten naar jou toe te laten komen, dan is het enige wat je hoeft te doen een mailtje sturen naar rimke@ikhelpjouonline.nl – en dan geef ik je met liefde je volledige investering terug.

Bonussen en extra’s

Omdat ik het heerlijk vind om cadeautjes uit te delen, heb ik nog meer voor je. Als jij je aanmeldt voor Continu klanten uit je website, krijg je ook nog eens 4 extra cadeaus (ter waarde van 2.497 euro). Deze bonussen zijn speciaal gemaakt om jou te helpen om nóg sneller klanten uit je website te krijgen.

 

Dit zijn de bonussen die je krijgt:

Bonus 1: live Website Bootcamp om van jouw website een klantenmagneet te maken (twv 997 euro)

Bedenk eens hoeveel sneller jouw website jou nieuwe klanten op gaat leveren als wij alles dat daarvoor belangrijk is samen gaan doen. In deze 6-weekse online live training gaan we met alle nieuwe deelnemers samen alle belangrijke onderdelen van je website zo sterk neerzetten dat hij helemaal klaar is om steeds meer bezoekers te ontvangen én jou steeds meer klanten te brengen.

In de Website Bootcamp ontdek je:

 • De makkelijkste manieren om de perfecte zoekwoorden waarmee jij klanten naar je toe laat komen te vinden én op de juiste plekken op je website te zetten
 • Het geheim van een website waarmee jij er als zelfstandig ondernemer tussenuit springt tussen je concullega’s, zodat klanten juist voor jóu kiezen
 • Hoe je steeds meer klanten naar jou toe laat komen zonder daarvoor keer op keer uren per week achter je computer te zitten.

En meer!

Inclusief bij elk van de 6 onderdelen een feedbacksessie waar je mijn persoonlijke feedback op jouw websitepagina’s krijgt.

DIT IS WAT KARINA SCHREEF OVER HAAR DEELNAME AAN DE WEBSITE BOOTCAMP: 

Bonus 2: Minicursus Beheer snel en simpel zelf je website (twv 147 euro)

Tijdens de training Continu klanten uit je website zal ik niet veel technische dingen van je vragen. Maar toch kan ik me goed voorstellen dat je het niet handig vindt om voor elke kleine aanpassing aan je website afhankelijk te zijn van je websitebouwer, je partner of nog iemand anders. Daarom krijg je bij je deelname ook de minicursus Beheer snel en simpel zelf je website cadeau.

In de minicursus krijg je onder andere hulp bij: 

 

Een blog plaatsen

Je leert hoe je stap voor stap eenvoudig je blogs op je website plaatst. 

Een nieuwe websitepagina maken

Je leert hoe je makkelijk zelf een nieuwe pagina aan je website toevoegt. 

Een plugin toevoegen aan je website

Je leert hoe je eenvoudig een plugin die jou extra mogelijkheden geeft toevoegt aan je website. 

Extra services van Google voor jou laten werken

Je krijgt stap voor stap uitleg over hoe je services als Google Analytics en Google Search Console aan de praat krijgt, zodat je precies kunt zien wat er op je website gebeurt: wie er op bezoek komen, wat ze op je website doen en hoe je aantal bezoekers stijgt naarmate je meer toepast van wat je in Continu klanten uit je website leert. 

Een menu maken en aanpassen

Je leert hoe je een menu voor je website maakt en hoe je zelf een pagina aan je websitemenu kunt toevoegen en die op de juiste plek in je menu kunt zetten. 

En meer

Op basis van de wensen van deelnemers aan Continu klanten uit je website worden er meer onderdelen aan deze training toegevoegd die jou helpen snel en simpel je eigen website te beheren. 

Bonus 3: Lifetime coaching en begeleiding in de Facebookgroep (onbetaalbaar)

Als je bij mij een training komt volgen vind ik het erg belangrijk dat je altijd bij mij terechtkunt als je vragen hebt of feedback wilt op dingen die je aan je website verbeterd hebt. Daarom krijg je bij je deelname ook toegang tot de Facebookgroep Trainingen van Ik help jou online Academy. Je kunt in deze groep dag en nacht vragen stellen. Bovendien is er voor leden van de groep vrijwel elke week een vragenuurtje via Facebook Live of Zoom waarin we nog uitgebreider op jouw vragen in kunnen gaan. Je krijgt onbeperkte toegang tot de Facebookgroep.

“Rimke is zo ontzettend praktisch én eerlijk. Ze laat je zelf ontdekken dat de bergen helemaal niet zo hoog zijn als je denkt, ze legt alles heel duidelijk, praktisch en direct uit. Daarnaast is ze heel toegankelijk en is geen vraag te moeilijk of te veel.”

Noëlle Niezen-Vink

Minty's Gifts & Prints

Bonus 4: bonuspakket voor extra klanten en omzet uit je website (twv 597 euro)

Als je de belangrijkste vaardigheden uit Continu klanten uit je website eenmaal onder de knie hebt, kun je die ook gebruiken om extra inkomstenstromen uit je website te genereren. Daar helpen deze 3 extra’s je bij:

1. Bouw een funnel die voor meer nieuwe klanten zorgt

In dit stappenplan neem ik je bij de hand in het maken van een mailserie waarmee je op een authentieke manier een band opbouwt met je toekomstige klanten. Je ontdekt hoe je een simpele e-mailfunnel maakt en hoe je daar klanten uit krijgt.

 

2. Geld verdienen met affiliate marketing (blogs)

Als je aan affiliate marketing doet, ben jij een ambassadeur voor de producten en/of diensten van anderen waar je zelf enthousiast over bent. In deze workshop ontdek je voor welke vormen van aanbod jij affiliate kunt worden en hoe je hiermee – net als ik – een extra stroom inkomsten uit je website opbouwt.

 

3. Zo doe je een succesvolle e-maillancering

Het is slim om een e-maillijst op te bouwen uit je website, maar hoe maak je de mensen die zich daarvoor inschrijven nou enthousiast om klant bij jou te worden? In Zo doe je een succesvolle e-maillancering geef ik je het stappenplan dat mij al vele tientallen extra nieuwe klanten heeft gebracht.

 

BIJ WIE VOLG JE DEZE TRAINING?

Hi, mijn naam is Rimke de Groot en ik ben online marketingcoach voor zelfstandig ondernemers die graag meer klanten uit hun website willen krijgen. Met mijn achtergrond als tekstschrijver help ik al sinds 2016 in mijn trainingen coaches, dienstverleners, webshopeigenaren én ondernemers die meerdere passies en/of bedrijven met elkaar combineren om precies dit te doen: op een eenvoudige manier meer klanten krijgen uit hun website. Ik sta bekend om mijn simpele Jip-en-Janneke-uitleg en -aanpak waardoor ook ondernemers die al die moeilijke marketingtermen niet kennen goede resultaten bereiken. Inmiddels heb ik in de training Continu klanten uit je website circa 70 ondernemers geholpen om meer klanten uit hun website te krijgen. 

 

NOG MEER MOOIE SUCCESSEN VAN MIJN KLANTEN

“Mijn doelgroep weet mij te vinden via Google”

 

“Jouw website is het enige waar je zelf de regie over kunt hebben. Als je zorgt dat de inhoud up-to-date blijft en Google heeft door dat jouw site ´leeft´, dan kan het zijn werk voor je doen. Inmiddels word ik door mijn doelgroep goed gevonden via Google. Het loont dus echt om regelmatig te bloggen, maar let wel op dat je de juiste zoekwoorden gebruikt. Die zoekwoorden zijn overigens niet alleen belangrijk voor het bloggen, ook voor de rest van je website. Maar daar kan Rimke je dus ontzettend goed bij helpen!

Rimke is zeer behulpzaam, reageert snel en stelt de juiste vragen om je zelf aan het denken te zetten. Ik raad de training aan iedereen aan die het beste uit zijn of haar website wil halen en graag aan de slag gaat om er zelf een succes van te maken.”

Jacqueline Naaborg

Studiekeuze Top 3

“Rimke laat je zelf ontdekken dat de bergen helemaal niet zo hoog zijn als je denkt”

 

“Eigenlijk deed ik de website er altijd maar een beetje bij. Hoger scoren in Google was toch niet haalbaar in mijn ogen. Om daar iets aan te doen, zou ik ‘moeten’ gaan bloggen, maar ik had geen idee hoe te beginnen, waar ik over moest bloggen en hoe ik dat moest aanpakken. Teksten schrijven was nooit mijn ding en die wetenschap blokkeerde me volledig.
Ik ben dankzij Rimke toch gestart met bloggen. Zij liet me heel praktisch zien dat het echt niet zo moeilijk was als ik zelf ondertussen was gaan denken. Ze heeft me uitgelegd hoe Ubersuggest werkt, hoe ik dat kan inzetten om te kijken welke zoekwoorden wel en niet werken, hoe een blog opgezet kan worden en hoe ik daar goede call-to-actions aan kan hangen. En ik zie dat de blogs aanslaan, goed gevonden worden en echt meer verkeer naar de website geven.
Rimke is zo ontzettend praktisch én eerlijk. Ze laat je zelf ontdekken dat de bergen helemaal niet zo hoog zijn als je denkt, ze legt alles heel duidelijk, praktisch en direct uit. Daarnaast is ze heel toegankelijk en is geen vraag te moeilijk of te veel.”

Noëlle Niezen-Vink

Eigenaar Minty's Gifts & Prints (webshop in gepersonaliseerde kraamcadeaus)

“Ik heb nu meer mensen die direct een aankoop doen”

“Ik had wel een paar goedlopende blogs op mijn website, maar de website als geheel functioneerde niet echt. Klanten en mensen voor mijn gratis weggever kwamen meestal niet via mijn website, maar bijvoorbeeld via Facebook. Dat waren er én te weinig én ik wilde niet afhankelijk zijn van een platform als Facebook, dus ik wilde graag dat mijn website de grootste trekpleister van mijn bedrijf zou worden. Hoe ik daarvoor moest zorgen wist ik niet echt… 

Door de training te volgen zit mijn homepage nu veel beter in elkaar, waardoor ik mensen langer vasthoud op mijn site en waardoor mensen sneller doorklikken naar mijn aanbod. Ook heb ik met behulp van de training de verschillende aanbodpagina’s herschreven, waardoor ik nu meer aanvragen voor mijn gratis weggever heb en meer mensen die direct een aankoop doen

De training gaat veel verder dan alleen de website zelf, het gaat ook over het daadwerkelijk krijgen van klanten via je site en dat is uiteindelijk wat je wilt. Maar de meerwaarde van de training zit hem voor mij in de persoonlijke begeleiding van Rimke. De wekelijkse vragenuurtjes, de Facebookgroep waar vragen gesteld kunnen worden, gewoon het gevoel dat je er niet alleen voor staat is erg prettig. De manier waarop Rimke werkt vind ik ook heel fijn, ze maakt waar wat ze zegt: ze helpt je met het krijgen van klanten door jezelf te zijn. Dat doet ze voor in haar eigen manier van doen en dat maakt ondernemen ineens heel relaxed in plaats van ‘hijgerig’. Een verademing wat mij betreft!”

Eunice Bom

Eigenaar Mijn Monumentjes

“Meerdere gasten zeiden dat ze voor ons hadden gekozen omdat ze de nieuwe ‘Over ons’-pagina zo leuk vonden”

“Voordat ik de training ging volgen was ik al een tijdje aan het denken hoe ik de grote reserveringsbedrijven als Booking kon vermijden, want rechtstreekse boekingen in onze b&b brengen uiteraard meer geld op, maar ook heb je direct contact met de klant die je daardoor al beter leert kennen en zij ons. Ik wist wel dat ik onze website beter vindbaar moest maken, maar hoe…
Met de training werd ik gemotiveerd kritisch naar mijn webpagina’s te kijken, en om deze allemaal te herschrijven. Soms wel meerdere keren….. Maar uiteindelijk zag ik hoe ik dat beter kon doen en hoe ik ons en onze b&b op een leukere manier kon laten zien. Eén van de leukste dingen vond ik dat ik deze zomer meerdere keren van gasten hoorde dat ze de ‘over ons’ pagina zo leuk vonden en dat ze daarom voor ons gekozen hadden. Hoe leuk wil je het hebben!
Ik vind het ook fijn dat ik ‘lifetime’ toegang heb tot de training, want zo kan ik alles in mijn eigen tempo doen, zonder druk te ervaren dat het snel ‘af’ moet. Rimke heeft echt een hele fijne manier van haar ideeën overbrengen. Dat blijkt ook wel uit het feit dat ik heel veel mensen steeds terug zie komen.”

Petra Broek

Bed & Breakfast Plus belle la Vue in Frankrijk

Het is tijd om één van twee keuzes te maken

Je eerste keuze is om niets te doen. En zoals je waarschijnlijk al weet: als je niets kiest, verandert er ook niets.

 

Maar als je al weet dat je in 2022 veel meer nieuwe klanten wilt helpen, en dat je die klanten naar je toe wilt laten komen op een fijne en makkelijke manier die niet voortdurend uren van jouw kostbare tijd opslokt, dan is je keuze makkelijk: meld je aan voor Continu klanten uit je website en begin jouw transformatie naar het zijn van die zelfstandig ondernemer die volop geniet van het helpen van veel klanten terwijl je tegelijk ook genoeg tijd hebt voor jezelf en alles dat óók belangrijk voor jou is.

Klik simpelweg op één van de aanmeldknoppen op deze pagina en dan zien we je snel in de Continu klanten uit je website Community!

 

Maar als je nog steeds in dubio bent of je de sprong wel of niet zult wagen, laat me dan nog één ding met je delen. Mogelijk denk je namelijk:

“Het klinkt allemaal geweldig, maar ik heb op dit moment gewoon het geld, de tijd en/of de energie niet om mee te doen”

 

Als dat herkenbaar voor je is, is de kans groot dat je helemaal geen keuze maakt. Dat je jouw omstandigheden de knoop voor je laat doorhakken. En zoals je misschien al weet: dat is niet hoe de zelfstandig ondernemers die jij bewondert omdat het bij hen zo goed gaat denken. Weet je, ‘omstandigheden’ zitten meestal in ons hoofd. Het zijn ‘tijd’- en ‘geld’-excuses die ons hoofd bedenkt om ons veilig op ons plekje te houden in plaats van te kiezen voor het maken van meer impact, het helpen van meer mensen en het ervaren van veel meer succes en plezier in je bedrijf.

 

Succes geeft niks om jouw omstandigheden.

Succes vindt altijd een weg om naar jou toe te komen, op elk moment waarop jij er vol overtuiging voor kiest.

 

Dat is wat die zelfstandig ondernemers die jij bewondert weten. En jij nu ook.  

 

BELANGRIJK!

Oké, als jij lijkt op sommige mensen die dit lezen, dan denk je nu misschien: ‘Ik wil meedoen aan Continu klanten uit je website, maar ik kan het niet betalen’.

Het feit dat je nu deze pagina aan het lezen bent betekent dat je al weet dat je een training als Continu klanten uit je website nodig hebt om jou en je bedrijf naar het volgende niveau te brengen. En het feit dat je op deze pagina bent betekent ook dat je die training nog niet gevonden hebt: want als dat wel zo was, was je hier niet, toch?

 

Als dit voor jou van toepassing is, dan is wat je nu gaat lezen het allerbelangrijkste dat je ooit gaat lezen over het laten groeien van je bedrijf en het helpen van steeds meer leuke nieuwe klanten.

Als je mee wilt doen aan Continu klanten uit je website en denkt dat je het niet kunt betalen, dan gebeurt er bij jou iets dat ik ‘hoofd versus hart’ noem. Oftewel: je hart zegt je dat je wilt deelnemen aan Continu klanten uit je website omdat je een sterk verlangen hebt om in 2022 veel meer klanten te helpen met jouw mooie aanbod, maar je hoofd meldt je dat het financieel niet haalbaar is voor jou. En wat je vervolgens doet zal bepalen wat er gebeurt.

Denk hier eens over na: het feit dat je denkt dat het voor jou niet haalbaar is, is een teken dat je nog steeds opereert vanuit een versie van jezelf die zichzelf niet in staat ziet om een echt succesvol bedrijf te hebben (je weet wel: dat stemmetje in je hoofd dat je klein houdt). Sta er eens bewust bij stil hoe dat stemmetje je keer op keer saboteert op weg naar je dromen, zonder dat je het in de gaten had – totdat ik het nu net tegen je zei.

 

Dit is hoe het echt zit:

Je hebt jezelf één belangrijke vraag te stellen die allesbepalend is voor hoe jouw 2022 eruit gaat zien, en dat is deze:

 

‘Ga ik 100% verantwoordelijkheid nemen voor de resultaten die ik in 2022 wil, of niet?’

 

Waarbij de definitie van verantwoordelijkheid nemen is: ervoor zorgen dat het gáát gebeuren.

 

Dit betekent dat jij alle successen die je tot nu toe in jouw bedrijf bereikt hebt zelf hebt ‘veroorzaakt’, en dat je alles dat tot nu toe niet voor jou gebeurd is ook zelf hebt veroorzaakt.

Dus als je vandaag met je bedrijf nog niet bent waar je had willen zijn, zie je nu dat jij daar zelf de oorzaak van bent. En als je echt een succes wilt maken van jouw bedrijf, zie je nu ook dat je ook dat zelf kunt veroorzaken.

 

De vraag is nu veranderd:

Als jij echt 100% verantwoordelijkheid neemt voor je eigen succes, is de vraag niet langer: ‘Kan ik dit wel betalen?’ De vraag is nu: ‘Hoe ziet de versie van mijzelf die 100% verantwoordelijkheid neemt voor het succes van haar/zijn bedrijf eruit, en ben ik bereid om die versie van mezelf te zijn?’

 

Als je hier stopt met lezen, weet je wat dat dan betekent? Het betekent dat je niet bereid bent jezelf te stretchen en uit je comfortzone te stappen, het betekent dat je angst leidend laat zijn in je keuzes. Het betekent dat jij niet echt gelooft dat jij die ondernemer kunt zijn die continu op een makkelijke manier nieuwe klanten naar je toe laat komen, en het betekent dat je die frustratie en stress van continu druk zijn met het jagen op nieuwe klanten zult blijven voelen.

 

Dus laten we teruggaan naar wat de belangrijkste vraag is om jezelf te stellen:

Ga jij 100% verantwoordelijkheid nemen voor een succesvol 2022 voor jou en je mooie bedrijf?

Als je antwoord ja is, klik dan hieronder om je aan te melden voor Continu klanten uit je website. En als je antwoord nee is, dan mag je nu wegklikken van deze pagina.

 

Maar maak snel een keuze.

Want de deuren van Continu klanten uit je website sluiten al snel weer.

 

Aanmelden voor Continu klanten uit je website kan tot en met donderdag 9 december 23.59 uur. En het aanbod voor deze prijs komt daarna niet meer terug.

 

Als je geen keuze maakt, mis je de kans om jezelf en je bedrijf een succesvol 2022 te gunnen

Ik weet zeker dat jij het kunt. Met de juiste succes mindset, met de juiste handvaten, en met de juiste hulp, kun jij je leven en bedrijf veranderen. En samen met alle leden van de Continu klanten uit je website Community zal ik er voor je zijn om je daarbij te helpen.

 

Verspil niet nog een jaar met dromen over hoe het ook allemaal had kunnen lopen.

Meld je aan en maak je dromen werkelijkheid.

 

Meld je vandaag aan voor Continu klanten uit je website voor 4 betalingen van slechts 147 euro.

 

KIES JIJ VOOR CONTINU KLANTEN UIT JE WEBSITE? 

Antwoord op veelgestelde vragen

Voor het geval ik iets vergeten ben te benoemen, hier vind je een lijstje met de vragen die mij het meest gesteld worden, plus de antwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen? Aarzel dan niet om mij even te mailen op rimke@ikhelpjouonline.nl zodat ik je er alsnog antwoord op kan geven.

 

Ik ben niet de beste schrijver, is deze training dan wel iets voor mij?

Ik begrijp het helemaal als jij het spannend vindt om je aan te melden voor een training waarin je met je websiteteksten aan de slag gaat als jij jezelf niet de allerbeste schrijver vindt. Maar weet je: leren schrijven is eigenlijk net als leren koken. Als jij een recept kunt volgen, kun je ook als niet-keukenprins(es) een heerlijke taart bakken en als jij een schrijfrecept dat ik je geef kunt volgen kun jij ook hele goede websiteteksten schrijven. Bovendien kun je in de Facebookgroep waar je als deelnemer aan de training toegang toe krijgt altijd feedback vragen op je teksten. Juist als je je minder zelfverzekerd voelt als schrijver is het slim om je hierin bij de hand te laten nemen in plaats van het alleen te doen, toch?

 

Ik kan zelf niets aan mijn website aanpassen, kan ik dan wel meedoen?

Hoewel ik geen al te technische dingen van je ga vragen als je meedoet, heb je gelijk dat het wel handig is om een paar basisdingen zelf te kunnen. Daarom krijg je als bonus bij de training Continu klanten uit je website ook nog de extra training Beheer snel en simpel zelf je website, waarin ik je stap voor stap de belangrijkste dingen leer die jij graag zelf wilt kunnen op je website. En weet je: de basis van je website beheren is eigenlijk net als een meubel van Ikea in elkaar zetten. Als je gewoon stap voor stap de simpele instructies volgt, dan ga je binnen no time een heleboel zelf kunnen op je website. En hoe fijn is dat?

 

Moet ik een WordPress-website hebben om mee te kunnen doen?

Absoluut niet! Lang niet alle deelnemers aan Continu klanten uit je website hebben een WordPress-website en het is absoluut geen voorwaarde om mee te kunnen doen of goede resultaten te behalen. Sterker nog: een paar van de meest succesvolle deelnemers hebben helemaal geen WordPress-website.

 

Is deze training ook voor mij als ik nog maar net met mijn bedrijf begonnen ben?

Absoluut! Als je denkt dat je als startende ondernemer eerst minimaal een jaar zelf moet aanrommelen voordat je hulp in mag schakelen, dan onderneem je in de verkeerde volgorde. Je weet wat ze zeggen, toch? Een goed begin is het halve werk.

Het mooie van dit stappenplan is dat het werkt voor zowel beginnende als meer ervaren zelfstandig ondernemers. Dus ook als jouw website nog maar sinds kort in de lucht – of zelfs nog in de maak is – is deze training 100% geschikt voor jou.

 

Ik heb nog nauwelijks bezoekers op mijn website, is deze training dan wel iets voor mij?

Geen enkel probleem als je nu nog nauwelijks bezoekers op je website hebt, daar gaat Continu klanten uit je website je juist bij helpen. De training is zo ontwikkeld dat jij vanzelf meer bezoekers op je website krijgt – en bovenal de juiste bezoekers die klant bij jóu willen worden –, ook als je website nu nog maar een handjevol bezoekers trekt.

 

Hoeveel tijd gaat het kosten om deze training volledig te doen?

Dat is helemaal aan jou. Er zijn deelnemers die meteen vol in de training duiken en al voordat ze halverwege zijn zo veel klanten hebben dat ze helemaal niet toe komen aan het volgen van de andere lessen. Er zijn ook deelnemers die rustig de tijd nemen om alles stap voor stap te volgen en toe te passen. Het perfecte tempo bestaat niet, en je kunt ook halverwege de training al klanten uit je website krijgen.

Bovendien is Continu klanten uit je website zo gemaakt dat het je juist tijd gaat besparen, omdat het je stap voor stap meeneemt in de dingen die jij nodig hebt voor een website die jou een continue stroom klanten brengt. En als je website eenmaal werkt voor jou, ga je nog veel meer tijd overhouden.

 

Staat alles wat ik nodig heb niet al op YouTube?

Ha, vast wel. Maar hoeveel tijd gaat het jou kosten om alles wat je nodig hebt op YouTube op te zoeken? Weet je al waar je allemaal precies naar op zoek bent? En als je dingen voor je eigen website gaat toepassen, hoe ga je die YouTube-video dan om feedback vragen over of je het wel goed hebt gedaan? Als tijd kostbaar voor jou is, en je minstens een paar dingen kunt opnoemen die je liever doet dan uren achter YouTube zitten, gun het jezelf dan om veel tijd te besparen met een kant-en-klaar stappenplan en een echte persoon aan wie je feedback kunt vragen.

 

Wat kan ik verwachten nadat ik me aanmeld voor Continu klanten uit je website?

Als je jouw aanmelding hebt afgerond krijg je meteen een welkomstmail met alle informatie die jij nodig hebt om te kunnen starten met Continu klanten uit je website. Ook ontvang je direct na je aanmelding je inloggegevens voor de training. Je krijgt automatisch ook toegang tot alle toekomstige extra’s en updates die nog aan de training worden toegevoegd.

 

Als ik erachter kom dat deze cursus niet geschikt is voor mij, kan ik dan mijn geld terugvragen?

Ik bied je een 60 dagen Start zonder Zorgen Garantie waarbij je je geld terug kunt vragen als je ontdekt dat deze training absoluut niet is wat jij nodig hebt. Als jij je aanmeldt voor Continu klanten uit je website en de komende 60 dagen actief aan de slag gaat met de training – en de onderdelen van de Website Bootcamp live bijwoont óf op jouw eigen tijd en tempo terugkijkt en de opdrachten uitwerkt – en daarna om wat voor reden dan ook niet het gevoel hebt dat dit de beste investering was die je kunt doen om meer nieuwe klanten naar jou toe te laten komen, dan is het enige wat je hoeft te doen een mailtje sturen naar rimke@ikhelpjouonline.nl – en dan geef ik je met liefde je volledige investering terug.

 

Hoe lang houd ik toegang tot de training?

Je krijgt lifetime toegang. Het enige wat je hoeft te doen is inloggen in de Ik help jou online Academie als je lessen van Continu klanten uit je website wilt volgen. De lessen staan dan op elk moment van de dag (en nacht) voor je klaar.  

 

Wanneer bied je deze training weer aan? Het voelt nu niet als het juiste moment voor mij.

Mag ik je een wedervraag stellen? Wanneer is het wel ‘hét juiste moment’ voor jou? Heb je voor jezelf helder hoe ‘hét juiste moment’ er voor jou uitziet? En als je daar niet direct antwoord op weet, hoe lang heb je het al uitgesteld om serieus met het krijgen van meer klanten aan de slag te gaan? En hoeveel langer ben je bereid dit nog uit te stellen?

Je bedrijf laten groeien kun je goed vergelijken met allerlei levensbepalende stappen die je privé zet. Denk aan samenwonen, trouwen, kinderen krijgen, een huisdier nemen, emigreren misschien wel. Het is maar zelden ‘hét perfecte moment’ om ervoor te gaan. Maar als je eenmaal helder hebt wat je heel graag wilt, dan kies je er toch voor om het te doen en maak je er een succes van. En dit is jouw kans om diezelfde keuze nu ook voor je bedrijf te maken. Ga jij je droom op pauze zetten of ga je er een succes van maken? Als je het nu niet doet, wanneer dan wel?

 

 

MELD JE VANDAAG AAN VOOR CONTINU KLANTEN UIT JE WEBSITE 

SLECHTS 4 TERMIJNEN VAN 147 EURO

(VANDAAG SLECHTS 147 EURO)

Of bespaar bijna 100 euro bij betaling in 1 keer

Alle op deze pagina genoemde bedragen zijn exclusief BTW; de prijs inclusief BTW zie je als je je aanmeldt (met mogelijkheid om indien van toepassing de BTW te verleggen als je in het buitenland woont). Als jij je aanmeldt voor de training verklaar je ook dat je akkoord gaat met de Algemene Voorwaarden van Ik help jou online en dat je kennis hebt genomen van en akkoord gaat met de annuleringsvoorwaarden zoals vermeld op deze pagina.

©  Continu klanten uit je website 2021. Alle rechten voorbehouden.

                                                                   Privacyverklaring                                  Algemene voorwaarden