BEN JIJ HIER HELEMAAL KLAAR MEE?

Je steekt veel tijd in het online onder de aandacht brengen van jouw bedrijf en aanbod, maar niemand lijkt je op te merken. Je krijgt nauwelijks reacties op je teksten, laat staan dat er klanten op je af komen. En eerlijk gezegd, je bent wel erg druk met het online op de kaart zetten van je bedrijf, maar het lukt je niet om op een goede manier je aanbod onder de aandacht te brengen en te verkopen… eigenlijk doe je maar wat. 

 

KLANTEN KOPEN NIET BIJ GRIJZE MUIZEN

Maar dat is wel hoe 90% van de ondernemers zich online presenteert: neutraal, veilig, op de vlakte, kleurloos, saai. Geen wonder dat potentiële klanten jou en je bedrijf niet opmerken. Dat ze het verschil niet zien tussen jouw aanbod en dat van je collega’s. En dus de keuze niet maken om bij jou te kopen. En bij jou de omzet niet binnenstroomt. 

 

KIES VOOR TEKSTEN DIE KLANTEN TREKKEN

Met mijn geheime – eigenlijk niet zo geheime – CLICK-formule gaan we er samen voor zorgen dat jouw teksten en daarmee jouw aanbod en jouw bedrijf een stuk makkelijker opgemerkt worden. Dat jij veel makkelijker volgers en fans aan je bedrijf gaat binden. En dat je vervolgens ook makkelijker en meer klanten en omzet krijgt.

 

In 4 trainingen gedurende het jaar leer jij hoe je teksten schrijft voor je social mediakanalen, je blogs en website, je nieuwsbrief en voor video’s en podcasts – allemaal zodat jij meer klanten gaat aantrekken. 

 

 

WELKE RESULTATEN MAG JE VERWACHTEN?

R

TOEKOMSTIGE KLANTEN GAAN JE OPMERKEN

Steeds meer mensen in jouw doelgroep gaan jou en je bedrijf opmerken, gaan jou leren kennen als de persoon achter het bedrijf, gaan contact met je opnemen en gaan aanvragen bij je doen. 

R

KLANTEN GAAN ZIEN WAAROM ZE JUIST BIJ JOU MOETEN KOPEN

In deze tijd waarin bijna iedereen online actief is gaan jouw ideale klanten precies zien waarom zij juist bij jou moeten zijn en zonder nadenken de keuze maken voor jouw aanbod. 

R

ER GAAN MEER KLANTEN BIJ JE KOPEN

Doordat jij precies weet wat je moet schrijven om jouw aanbod op een aantrekkelijke manier te verkopen, ga je veel moeitelozer en makkelijker meer klanten aantrekken met wie jij het allerliefst werkt. 

Wil je je bedrijf laten groeien? Beter bereikbaar zijn? Zichtbaar worden? Meer klanten krijgen? WIl je alle ins and outs weten over Marketing? Je ideale klant in kaart kunnen brengen? En ook in een heel fijne Facebook groep terecht komen met andere academieleden? Ik wilde het wel, en sinds ik lid ben van Rimke haar groep ben ik al zoveel gegroeid! Op zakelijk vlak maar ook zeker op persoonlijk vlak. Het is een zeer waardevolle en nuttige investering. Rimke is super sympathiek en behulpzaam. Neemt echt de tijd voor jou en je bedrijf. Bedankt Rimke voor alles wat je voor mij en de andere leden doet.

Gee Adriaansz

Digitaal Design

 

WAT KRIJG JE?

Gedurende het jaar gaan we aan de hand van de CLICK-formule telkens 5 weken aan de slag met een specifiek soort teksten. Zo leer je in juni hoe je teksten schrijft voor jouw social mediakanalen waarmee je klanten aantrekt. Vlak na de zomer gaan we blogs en websiteteksten schrijven waarmee jij klanten aantrekt. Aan het eind van 2019 staan teksten voor je nieuwsbrief centraal en in maart 2020 leer je hoe je goede teksten maakt voor video’s en podcasts. 

Tussendoor en tijdens de trainingen heb je ook alle tijd om aan de slag te gaan met andere trainingen in de Ik help jou online Academie, omdat je een jaar lang toegang krijgt tot alle onderdelen van de Academie. Zo kun je bijvoorbeeld de bekendheid van jouw bedrijf op Facebook of Instagram flink vergroten, via Google veel meer bezoekers naar je website trekken en veel meer fans en lezers krijgen voor je nieuwsbrievf. 

 

JA, IK DOE MEE AAN SCHRIJF TEKSTEN DIE KLANTEN TREKKEN!

 

 

BONUSSEN

 

Bonus 1: voor maximaal 6 aanmelders – CLICK online VIP-dag

In september staat de online VIP-dag Schrijf websiteteksten die klanten trekken op het programma. Wil jij een hele dag samen met mij en een klein groepje andere ondernemers werken aan jouw websiteteksten die bezoekers veranderen in kopende klanten? Meld je dan op tijd aan voor deze training. Zolang je deze bonus ziet staan is er nog plek bij de ViP-dag. 

Waarde: 97 euro – zolang er plek is

 

Bonus 2: scan van jouw websiteteksten – beschikbaar tot 1 september 

Krijg mijn persoonlijke tips om jouw websiteteksten nog beter te maken en zo nog meer klanten aan te trekken. 

Waarde: 97 euro

 

DIT IS OOK DE IK HELP JOU ONLINE ACADEMIE

Enorm dankbaar voor deze Academie, die mij helpt om eens echt te werken aan mijn online zichtbaarheid. Maar de Academie is nog veel meer, het is een echte, hechte community waarin Rimke en de andere leden elkaar bijstaan, advies geven en steunen. En dat alles op een ontspannen en gezellige manier.

Monique Delissen

Qwebstudio

“Naast een heleboel praktische informatie vind ik het contact met andere ondernemers heel waardevol! Ik mis soms wel collega´s zoals ik die vroeger had en in de academie vind ik mijn collega´s toch weer terug. En minstens net zo belangrijk: de academie helpt me om echt in mijn dromen te (blijven) geloven!”

Riët Oving

Maravilla Verde

“De academie helpt mij bij het leren van alles wat ik als ondernemer op het gebied van marketing moet en wil weten. Wat ik van tevoren niet had verwacht, is dat er zoveel samenwerking mogelijk is binnen de academie. Er is veel interactie. Ik dacht dat online ondernemen en werken vanuit huis best eenzaam kon zijn. Met de activiteiten in de academie, maar ook met de business buddy´s die ik nu heb, is van eenzaamheid geen sprake. Door alle activiteiten en de samenwerking blijf ik alert en gemotiveerd.”

Jacqueline Naaborg de Alvan

Studiekeuze Top 3

× .