Website Bootcamp – Vol

Maak van je website een klantenmagneet

 

Je website is je online winkel, dé plek waar potentiële klanten jouw aanbod kunnen bekijken en meestal ook meteen kunnen kopen of boeken. Een niet te onderschatten onderdeel van je bedrijf dus, en toch ook een onderdeel dat door veel ondernemers regelmatig wordt verwaarloosd. Het gevolg: weinig bezoekers die je website weten te vinden en als gevolg daarvan ook weinig klanten uit je website.

De coronaperiode heeft niet alleen veel invloed op ons als mensen, maar ook op het bezoek aan websites. Waar het bezoek aan sommige websites (bijvoorbeeld in het toerisme) bijna is stilgevallen, draaien andere websites juist overuren. Zelf merk ik ook ineens een grote stroom extra bezoekers.

Maar of het nu ineens superrustig is op je website of extra druk, het gaat er vooral om hoe jouw website er straks voor staat als het ‘normale leven’ weer echt op gang komt. Of hij dan weer stof staat te happen omdat jij ‘m nog steeds verwaarloost of dat hij dan een klantenmagneet is geworden omdat jij je website een heel stuk sterker hebt gemaakt.

 

Zullen we samen jouw website sterker maken, voor meer bezoekers én klanten?

Juist in deze tijd wil ik je nog meer begeleiding geven bij het bereiken van de doelen die voor jou belangrijk zijn. Je nog meer bij de hand nemen, en je nog beter kunnen helpen bij jouw ‘Maar hoe werkt dit nou precies voor mij?’-vragen. Zeker als het jouw doel is om veel meer klanten uit je website te halen.

Daarom organiseer ik van maandag 8 juni tot en met vrijdag 12 juni de Website Bootcamp.

 

Vijf dagen intensief samen aan de slag om van jouw website een klantenmagneet te maken

Ik weet niet of je wel eens aan bootcamp hebt gedaan (ik wel, anderhalf jaar, ik voel de spierpijn nog 😉 ), maar het is een vrij intensieve sport. En dat is dus ook wat je van deze 5 dagen mag verwachten. We gaan intensief samen aan de slag met de 5 onderdelen van je website die bepalen of en hoeveel klanten er uit jouw website komen. Met als doel dat jij snel stappen zet en daar op korte termijn de vruchten van plukt, in de vorm van veel meer websitebezoekers en klanten.

Elke ochtend tijdens de bootcamp geef ik om 10.00 uur ‘s ochtends een live workshop waarin je specifieke tips en één of meer concrete opdrachten krijgt voor één van de vijf belangrijke klanten binnenbrengende onderdelen op je website. Het liefst ga je daar meteen dezelfde dag al mee aan de slag. Gedurende de hele week ben ik er voor je om je feedback en tips op maat voor jouw website te geven, tijdens de live workshops én in de besloten Facebookgroep die bij de bootcamp hoort.

 

Waar gaan we tijdens de bootcamp aan werken?

Een homepage die websitebezoekers aan je bindt

Een Over mij-pagina die zorgt dat klanten juist voor jou kiezen

Een aanbodpagina die bezoekers zelfstandig bij je laat kopen

Een onweerstaanbaar cadeau waardoor je van eenmalige bezoekers terugkerende websitebezoekers maakt

Blogs die veel meer bezoekers naar jouw website brengen die potentiële klanten zijn

Voor wie is deze bootcamp geschikt?

Allereerst is het belangrijk dat jij in de week van 8 juni voldoende tijd kunt maken om actief mee te doen, want je haalt de meeste waarde uit je investering in de bootcamp als je er elke dag aan kunt werken en gebruikmaakt van de live begeleiding die ik de hele week bied.

Dat wil niet zeggen dat je beslist elke ochtend live bij de workshop moet zijn, want je kunt alle workshops rustig later terugkijken, maar het is wel handig als je met jezelf en met de groep het commitment aan wilt gaan om in de bootcampweek zo veel mogelijk te doen. Zo zie je zo snel mogelijk resultaat.

De bootcamp is geschikt voor jou als je nog met je website bezig bent of die net gestart bent, en alles graag in één keer goed wilt doen. Ook is de bootcamp geschikt voor jou als je al een langer bestaande website hebt en hier veel meer klanten uit wilt halen.

Ook goed om te weten: na de bootcamp houd je nog 12 weken toegang tot de Facebookgroep en de mogelijkheid om mij vragen te stellen.

 

Aanmelden voor de Website Bootcamp

Inmiddels zit de Website Bootcamp helemaal vol en is het niet meer mogelijk om je aan te melden.

BIJ WIE VOLG JE DEZE TRAINING?

Mijn naam is Rimke de Groot en ik ben online marketingcoach met een achtergrond als journaliste/tekstschrijver. Het is mijn missie om ondernemers te leren hoe ze niet alleen klanten op hun website krijgen, maar ook klanten uit hun website halen, door een combinatie van de juiste teksten en marketingacties. Al sinds 2016 help ik in mijn trainingen ondernemers om precies dit te doen: op een eenvoudige manier meer klanten krijgen uit hun website. Ondernemers die mijn trainingen volgen zien eerst hun aantal websitebezoekers en als gevolg daarvan ook hun omzet groeien. Met klanten krijgen uit je website heb ik tot nu toe bijna 100 ondernemers geholpen. 

Rimke de Groot

 

BONUS BIJ DE BOOTCAMP

Als bonus bij je deelname aan de Website Bootcamp krijg je toegang tot de lessen uit module 2 en 3 uit mijn training Continu klanten uit je website, waarin ik je leer hoe je een ijzersterke homepage, een goede Over mij-pagina en een klantentrekkende aanbodpagina schrijft. Je mag deze lessen onbeperkt houden. Dat geldt ook voor de opnames van de workshops die ik tijdens de Bootcamp geef.

 

VEELGESTELDE VRAGEN

 

Kan ik eerst even met je overleggen of dit voor mij de juiste keuze is?

Ja, dat kan. Mail me maar even op rimke@ikhelpjouonline.nl en dan krijg je mijn eerlijke advies. 

Kan ik ook later meedoen aan de Bootcamp?

Nee, in 2020 sowieso niet meer. Dit is de tweede en laatste keer dit jaar dat ik deze Bootcamp geef.

Mijn websiteverkeer ligt nu bijna stil, heb ik wel iets aan de Bootcamp?

Ja! Zit je in een branche waarin het Googleverkeer nu bijna stilligt (zoals in het toerisme), dan is het niet zo dat dit altijd zo blijft. Als straks het normale leven weer op gang komt, dan zul je snel weer het normale aantal bezoekers naar je website trekken zoals je dat eerder ook kreeg. Of zelfs meer, als je juist nu de tijd maakt om aan je website te werken. 

× .