fbpx
4-daagse gratis toptraining voor zelfstandig ondernemers die niet afhankelijk willen zijn van social media

Hoe je met blogs veel klanten en omzet uit Google haalt

 

Ontdek de simpele manier om blogs te schrijven die hoog in Google komen en daardoor dagelijks nieuwe klanten op jouw website brengen. Profiteer van mijn 15+ jaar ervaring als tekstschrijver en SEO-specialist en schrijf in 4 dagen stap voor stap samen met mij en anderen jouw klantentrekkende blog dat je direct op je website kunt publiceren. 

 

Ja, ik doe mee!  

De Blog Bootcamp is een gratis online training die terugkomt in april 2024. Eerder deden al 800+ zelfstandig ondernemers mee. Ben jij er deze keer bij? Klik dan op de knop hieronder om je aan te melden. 

 

ONTDEK WAT HET JE BRENGT ALS JE GOED TE VINDEN BENT IN GOOGLE

Dit is wat mijn klanten zeggen over de trainingen die ze bij mij volgen. 

Bloggen om nieuwe klanten uit Google te halen: laten we het sámen doen

Met goed geschreven blogs bereik je de mensen die nu al in Google op zoek zijn naar jou en naar jouw aanbod. En als je wilt neem ik je heel graag bij de hand in het schrijven van een blog dat het voor jóu heel goed gaat doen in Google. Daarom nodig ik je van harte uit om mee te doen aan de Blog Bootcamp.

De Blog Bootcamp is een 4-daagse gratis online training waarin wij samen stap voor stap aan de slag gaan met het schrijven van een blog dat nieuwe klanten naar jou toe gaat brengen. Dit zijn de stappen die we samen gaan zetten:

R

Dag 1: Bereik klanten met je blogs. Misschien blog je al en zie je er nu nog niet zo veel resultaat van. Na deze eerste dag weet je precies hoe dat komt. Je ontdekt hoe een blog dat nieuwe klanten naar jou toe laat komen zich onderscheidt van een blog dat alleen door familie, vrienden en bekenden gelezen wordt . Ook laat ik je zien hoe jij een blog schrijft waarmee je nieuwe klanten bereikt. Heb je nog nooit eerder geblogd? Dan begin je na deze eerste dag gelijk goed! 

R

Dag 2: De 3 ingrediënten van een blog waarmee je klanten en omzet krijgt. Jouw bloglezers zullen in actie komen (lees: contact met je opnemen en je aanbod kopen) als ze een klik met jou voelen en vertrouwen in jou hebben. Een dertien in een dozijn blog waarin je alleen maar informatie deelt gaat jou geen nieuwe klanten brengen. Op dag 2 laat ik je zien welke 3 elementen zeker wél in jouw blogs aanwezig mogen zijn als je er graag klanten en omzet uit wilt krijgen. 

R

Dag 3: Laat je blog simpel scoren in Google. Om in Google goed vindbaar te zijn voor nieuwe klanten, mag je in jouw blog slimme zoekwoorden verwerken. Op dag 3 ontdek je hoe je dit goed doet, zodat jouw blog hoog in Google terechtkomt. 

R

Dag 4: Zo krijg je klanten uit je blogs. Natuurlijk wil je niet alleen maar dat je blogs goed gelezen worden, maar wil je óók dat je bloglezers contact met je opnemen en klant bij je worden. Op dag 4 brengen we alles samen en ontdek je hoe jij, met je blogs als basis, (veel) meer nieuwe klanten en omzet uit Google haalt. 

 

Doe mee zodat ik je kan helpen om honderden of duizenden mogelijke klanten per maand op je website te krijgen, rechtstreeks vanuit Google

Zodat jij ook nog eens veel minder tijd en energie hoeft te besteden aan (posten op) social media – en dus veel tijd overhoudt om aan je klanten, je dierbaren of aan jezelf te besteden. 

 

WAT JE MISSCHIEN NOG WILT WETEN: 

Ik heb nog geen website, kan ik dan ook meedoen?

Een blog publiceer je op je website, dus het is handig als je al een website hebt. Maar ook als je die nog niet hebt kun je meedoen, zeker als je van plan bent in de (nabije) toekomst wel een website te (laten) maken. Je kunt dan direct zodra je je website online zet daar ook al minstens één blog op publiceren, wat je meteen een vliegende start geeft om goed gevonden te worden in Google. 

Ik blog al een tijdje, is het dan ook waardevol om mee te doen?

Van deelnemers aan mijn blogtrainingen die al heel wat ervaring met bloggen hebben hoor ik dat ze toch elke keer weer iets nieuws uit mijn trainingen halen. Ik weet daarom zeker dat jij, ook als je al een meer ervaren blogger bent, sowieso veel waarde gaat halen uit deze training. Denk aan inspiratie voor nieuwe blogonderwerpen, die ene eyeopener en/of leuke nieuwe contacten met andere deelnemers aan de Blog Bootcamp. 

Kan ik ook meedoen als ik nog weinig weet van hoe Google werkt?

Ha, ik sta bij de deelnemers aan mijn trainingen bekend om mijn Jip-en-Hanneke-taal. Ik ga dus niet proberen om indruk op jou te maken door te strooien met allerlei ingewikkelde woorden en termen, ik leg alles heel begrijpelijk aan je uit. Daardoor kun je ook meedoen als je je nog nooit echt goed verdiept hebt in alles dat met zoekwoorden, bloggen en Google te maken heeft. 

Ik kan niet elke dag live meedoen aan de training, is het dan wel zinvol om me aan te melden?

Ja, zeker. Ik maak van elke workshop die ik geef een opname. Heb je op één of meerdere dagen andere afspraken, zit je in een andere tijdzone, heb je naast je bedrijf een (parttime) baan, zijn je kinderen thuis op de tijdstippen van de workshops of is er een andere reden waarom je er niet telkens live bij kunt zijn? Geen enkel probleem, dan bekijk je gewoon de opnames op momenten die jou wél goed uitkomen. De opnames zijn ook in de week na de Blog Bootcamp nog beschikbaar. En als je wilt kun je zelfs voor een klein bedrag onbeperkte toegang tot álle opnames kopen.