fbpx

Back-Up 

Laat mij een maand lang je back-up zijn bij het krijgen van meer klanten uit je website

 

Geen spectaculaire en lange aanbodpagina deze keer, maar gewoon simpel en compact. Als jij mijn aanbod Back-Up boekt, dan krijg je een hele maand lang onbeperkt toegang tot mijn mailbox, zodat ik je persoonlijk kan helpen bij het krijgen van meer nieuwe klanten uit je website. Je mag mij dagelijks vragen stellen, websitepagina’s en blogs sturen om daar mijn persoonlijke tips en feedback op te ontvangen plus overleggen wat voor jou de slimste vervolgstap is om meer nieuwe klanten uit je website te krijgen. Op al je vragen krijg je binnen één werkdag antwoord. We gaan dit echt samen doen!

Ik help je in Back-Up graag bij het vinden van goede zoekwoorden die zorgen dat jij vaker door nieuwe klanten gevonden gaat worden in Google, bij het schrijven van websiteteksten die klanten trekken en ook bij alles dat met bloggen, het krijgen van externe links, het verzamelen van e-mailadressen uit je website, et cetera te maken heeft. Disclaimer: ik ben geen websitebouwer of technisch VA, dus de meer technische vragen vallen niet onder het Back-Up-aanbod. Natuurlijk kan ik je als je dat wilt wel doorverwijzen naar specialisten op dat vlak.  

Heb jij er genoeg van om alles alleen uit te zoeken en halve (of geen) resultaten te zien? Dan ben ik graag een hele maand lang jouw persoonlijke back-up. Enne, je mag Back-Up natuurlijk ook boeken als je vindt dat je wél al goed bezig bent en graag nog meer (klanten) uit je website wilt halen. 

Back-up is op dit moment niet beschikbaar voor nieuwe deelnemers. Wil je op de hoogte blijven van of en wanneer je weer een Back-up-plekje kunt boeken? Mail mij dan op rimke@ikhelpjouonline.nl.  

 

“Ik heb de back-up maand als een ‘geruststelling’ ervaren.  Voor eender welke Google vraag kon ik bij Rimke terecht.  Je kreeg binnen de dag antwoord en ze denkt ook écht mee waardoor haar advies eens zo waardevol wordt.  Een absolute aanrader dus als je graag snel, gericht, professioneel advies wil over alles wat met Google te maken heeft.”

Laurence Smets, Social Media Manager 

‘Ik vond de back up maand erg fijn om te doen. RImke heeft me erg geholpen met alle vragen die ik had en gaf uitgebreid antwoord. Ik heb in 1 maand mijn over mij pagina, homepage, een blog en een aanbodpagina kunnen verbeteren. En de rest van mijn aanbodpagina’s kan ik nu verbeteren, omdat ik door die ene verbeterde aanbodpagina weet hoe het werkt. Het beviel me zo goed, dat ik mogelijk later nog een keer een back up maand ga meedoen. ‘

Deelneemster Back-up juni 2023