Academie - Ik help jou online

IK HELP JOU ONLINE ACADEMIE 

Helaas, de Ik help jou online Academie in de huidige vorm zal niet meer open gaan voor nieuwe leden. Wil je je graag door mij laten coachen? Meld je dan aan voor één van mijn trainingen, Continu klanten uit je website of Continu klanten uit je lancering

VOOR GEDREVEN ONDERNEMERS DIE WILLEN GROEIEN VAN ONLINE MUURBLOEMPJE NAAR KLANTENMAGNEET

Jij bent het liefste IN je bedrijf aan het werk. Je werk is je passie en je kunt er helemaal in opgaan. Als je klanten kunt laten genieten van jouw aanbod, dan ben jij gelukkig. Maar die klanten, dat mogen er nog wel heel wat meer worden. En daar loop je vast. Want je probeert heus wel van alles om je bedrijf en aanbod online bij meer mensen onder de aandacht te brengen, maar echt veel klanten komen daar niet uit voort. Als je heel eerlijk bent, dan doe je maar wat. Sta je vooral als een online muurbloempje vanaf de zijlijn te kijken hoe anderen wel succesvol zijn en jij niet. 

En je herkent vast dit wel:

 

R

Bezig zijn met je online marketing slokt veel van je tijd en energie op. En dat heb je er best voor over als zich dat ook uitbetaalt in meer klanten en omzet, maar tot nu toe zie je weinig resultaat. 

R

Je bent onzeker of je wel de juiste dingen doet. De vraag Wat doe ik verkeerd? spookt regelmatig door je hoofd. Wat zou het fijn zijn als je dit gewoon 1 op 1 kunt vragen aan iemand die er verstand van heeft. 

R

Je ziet om je heen zó veel andere ondernemers die online ook heel actief zijn. Val jij wel op tussen al die anderen? Worden jouw berichten en jouw bedrijf wel gezien?

R

Je ziet online heel veel tips en adviezen voorbij komen en neemt alles gretig tot je. Maar inmiddels zie je door de bomen het bos niet meer en weet je niet meer wat jij moet doen om JOUW bedrijf te laten groeien. 

 

WAS ER MAAR EEN PLEK WAAR JE PRECIES LEERT HOE JIJ MEER KLANTEN KRIJGT

Ja, die plek is er al: het internet. Het internet staat vol met gratis informatie over hoe je met jouw bedrijf meer bekendheid krijgt, meer zichtbaar wordt en meer klanten krijgt. Maar het is zo veel, zo verbrokkeld en soms ook zo tegenstrijdig dat je alsnog niet veel wijzer wordt, of maar helemaal niets doet. En wat als dingen voor jou net even anders werken of als iets bij jou niet lukt, bij wie kun je dan terecht met jouw vragen?

JOUW ALLES IN 1-OPLOSSING: DE IK HELP JOU ONLINE ACADEMIE

Ik zag zó veel ondernemers die hier tegenaan lopen. Die heel graag hun mooie bedrijf verder willen laten groeien, maar vastlopen op een enorm overschot aan tips en informatie. En die tegelijk de persoonlijke hulp missen van iemand aan wie je gewoon kunt vragen hoe je nu verder moet, wat jóu nu gaat helpen aan meer bekendheid en meer klanten.

Daarom heb ik die plek zelf gecreëerd, in de vorm van de Ik help jou online Academie. Deze Academie is er voor ondernemers die geen tijd of zin hebben om maar wat aan te klooien. Die niet uren willen googlen of eindeloos video’s op YouTube willen bekijken om verder te kunnen groeien. Die in hapklare stappen willen leren hoe ze online meer bekendheid krijgen en meer klanten blij kunnen maken met hun aanbod. Met uitleg in simpele taal en met iemand aan wie je persoonlijk de vragen kunt stellen die belangrijk zijn voor jouw situatie en jouw bedrijf. 

In de Academie kijken we eerst samen wat bij jou past. Ben jij iemand die graag contact maakt met mensen, die makkelijk netwerkt, op je eigen tempo zichtbaar durft te zijn en plezier heeft in zichtbaar zijn op social media? Dan stippelen we een plan uit waarbij jij via de Academie meer klanten gaat krijgen uit je social community. Ben jij liever achter de schermen actief? Dan maken we samen een plan waarbij jij meer gaat focussen op klanten krijgen uit je website en waarbij je zelf meer op de achtergrond blijft. Ik geloof namelijk heel erg dat dicht bij jezelf blijven jou het meeste succes gaat brengen. 

Als je lid wordt van de Ik help jou online Academie krijg je toegang tot online cursussen en trainingen waar je stap voor stap leert meer naamsbekendheid, vindbaarheid en zichtbaarheid voor jouw bedrijf te krijgen en om je aanbod te verkopen aan nog veel meer klanten. Je mag alle trainingen zelfstandig volgen, maar je kunt ook overal hulp bij krijgen van mij en van de andere leden van de academie. In de Ik help jou online Academie krijg je zo veel waardevols dat ik het graag even voor je op een rijtje zet.

 

TRAININGEN

Een greep uit de trainingen die je op dit moment in de Ik help jou online Academie vindt:

SCOREN IN GOOGLE

Hoe zorg je ervoor dat jouw toekomstige klanten jouw website via Google weten te vinden?

VAN 0 NAAR 1000 OP FACEBOOK

Hoe krijg je via Facebook veel naamsbekendheid en hoe trek je er de juiste klanten aan?

OPVALLEN MET INSTAGRAM

Hoe bereik je op Instagram op een eenvoudige manier jouw ideale klanten? 

SCOREN MET NIEUWSBRIEVEN

Hoe zet je nieuwsbrieven in om meer (terugkerende) klanten te krijgen?

30 OMZETGROEIERS IN 30 DAGEN

Hoe krijg je meer klanten en meer omzet? Daar ligt de focus op in deze training, met 30 praktische en direct toepasbare videolessen. Als je deze training serieus oppakt heb je je lidmaatschap van de Academie snel terugverdiend. 

EEN E-BOOK ALS GASTEN- OF KLANTENMAGNEET

Hoe maak je een e-book en hoe gebruik je het vervolgens om met meer nieuwe klanten in contact te komen?

OPVALLEND ZICHTBAAR MET VIDEO'S

Hoe word je door het inzetten van video’s meer zichtbaar met jouw mooie bedrijf en hoe trek je daardoor klanten aan?

SCHRIJF TEKSTEN DIE KLANTEN TREKKEN

Hoe schrijf je teksten voor je website die ervoor zorgen dat je bezoekers een aankoop bij je gaan doen?

WE GAAN HET SAMEN DOEN

Elke maand heb je in de Academie toegang tot verschillende online activiteiten: een samenwerkavond, een samenwerkdag en twee vragenuurtjes (eentje specifiek over alles wat met je website te maken heeft en eentje over marketing en ondernemen in het algemeen). Deelname aan deze activiteiten is uiteraard geheel vrijwillig.

Ook ontmoet je mij en de andere Academieleden op het forum en in de besloten Facebookgroep van de Academie. Dit is een hele fijne en hulpvaardige groep waar je elke dag vragen kunt stellen, successen en ook dipjes kunt delen, elkaar kunt supporten en helpen, enzovoort. In de Facebookgroep zijn al heel wat waardevolle contacten gelegd en mooie vriendschappen ontstaan. Je hoeft het in de Academie dus nooit alleen te doen.

 

 

DIT ZIJN DE RESULTATEN DIE JE BINNEN 6 MAANDEN MAG VERWACHTEN

Als jij lid wordt van de Ik help jou online Academie en actief meedoet, dan mag je binnen 6 maanden deze resultaten verwachten:

 

  • Steeds meer van jouw potentiële klanten weten jouw website te vinden
  • Je krijgt veel meer naamsbekendheid en zichtbaarheid voor jouw mooie bedrijf bij mensen uit jouw doelgroep
  • Je komt in direct contact met mensen die in de toekomst maar wat graag bij je willen kopen of boeken
  • Je krijgt meer aanvragen, boekingen of aankopen van klanten die jou ogenschijnlijk vanzelf weten te vinden
  • Plus je hebt een glashelder plan om met zelfvertrouwen klanten aan te trekken op de manier die bij jou past, zonder dat het een dagtaak voor je is

 

 

“Door lid te worden van de Academie is onze Facebookpagina van 500 naar meer dan 2100 likes gegaan en we krijgen bijna elke dag nieuwe paginalikes. Onze website is beter vindbaar in Google door alle tips en ons e-book wordt dagelijks gedownload. De Academie is duidelijk en gebruiksvriendelijk. Je hebt altijd de mogelijkheid om vragen te stellen. Ik heb contacten en zelfs vriendschap opgebouwd met de andere leden. Maar het grootste pluspunt ben jij Rimke. Aangename stem, rustig persoon, op de hoogte en bereid om alles te delen. En je wordt in de Academie niet overdonderd, alles kan op je eigen tempo.”

Griet Bajlo Van Eeckhaut

B&B Kuca Bajlo

Ik ben erg gegroeid als ondernemer, als ik me niet aangesloten had was ik nu nog steeds zoekende hoe ik het aan zou pakken

“30 jaar geleden begon ik als hondentrimster, waar het makkelijk aan klanten komen was. Een advertentie in de plaatselijke krant, een praatje bij de dierenarts en de klanten kwamen binnen. Nu wilde ik als fotograaf voor huisdieren aan de slag, maar hoe kom je in deze tijd aan klanten? 

Als startend ondernemer is het niet altijd makkelijk je hoofd boven water te houden. Moet ik dan wel geld uitgeven aan zoiets als online ondernemen? En kan ik als fotograaf wel iets met online ondernemen? Het is toch veel meer een offline beroep?  Heb ik me daarin even vergist zeg, zonder de online mogelijkheden was ik niet zo ver gekomen.

Het was natuurlijk best even wennen om zelf uit te zoeken welke informatie je eerst gaat doornemen, maar met behulp van Rimke en de Facebookgroep ga je je weg vinden, en word je geïnspireerd door anderen.

Ik heb inmiddels een website en dan eentje waarmee ik ook kan gaan scoren in Google, een e-maillijst, en een Facebook- en Instagram-pagina waar ik regelmatig post. Dat lijkt misschien zo gewoon, maar voor mij is het niet altijd even makkelijk om te bedenken wat je kan posten. Maar belangrijker: ik heb inmiddels een aantal fotosessies gedaan, ben verder gegroeid als onderneemster en ben mijn eigen waarde aan het ontdekken.”

Yvonne van Leeuwen

Animal Design Fotografie

 

DE IK HELP JOU ONLINE ACADEMIE IS OP DIT MOMENT GESLOTEN

Kijk hier hoe ik je wel nú kan helpen om jouw bedrijf te laten groeien

 

Let op: geef bij het afsluiten van een lidmaatschap even aan dat het om een zakelijke bestelling gaat. Woon je in het buitenland, dan kun je vervolgens zelf aangeven of er in jouw geval wel of geen btw berekend moet worden. Bij het afsluiten van een lidmaatschap krijg je in alle gevallen op tijd bericht als het afloopt en heb je dan de vrije keuze om het wel of niet te verlengen. Dit gebeurt dus niet zomaar automatisch. 

 

 

OVER MIJ

Ik ben Rimke de Groot (38 jaar) en als online marketingcoach leer ik jou hoe jij meer bekendheid en klanten krijgt voor jóuw mooie bedrijf. Ik werk het liefst met ondernemers die een grote passie hebben voor het werk dat ze doen en gedreven zijn om daar zo veel mogelijk mensen mee te helpen of blij te maken. Daarbij leg ik alles graag in begrijpelijk Nederlands en stap voor stap aan je uit, zodat jij ook écht groeistappen kunt zetten. Waar veel ondernemers ‘offline’ beginnen, startte ik meteen een online bedrijf, waardoor ik meteen veel leerde over wat wel en niet werkt om online klanten te krijgen. Dat gedeelte dat wel werkt, dat deel ik heel graag met jou in de Ik help jou online Academie. Inmiddels heb ik bijna 150 klanten mogen helpen in betaalde online workshops, online trainingen en mijn online academie. 

Wanneer je lid bent van de academie ga je van een gevoel van alles alleen doen en ‘ik doe maar wat’ naar een gevoel van we werken samen én ik kan het

“Toen ik lid werd dacht ik dat ik me vooral moest gaan concentreren op het commercieel schrijven en dat is ook zo gedurende de modules. Maar het is zoveel meer! Je krijgt toegang tot alle modules! Zo heb ik al Instagram- en Facebook-cursussen gevolgd, die ook zeer waardevol zijn. En als kers op de taart word je lid van een hele fijne Facebookgroep van de academie, waar een ieder elkaar helpt en steunt. Er zijn online samenwerkdagen waar het heel gezellig is, maar waar je daarnaast elkaar helpt en stimuleert. 

Dankzij mijn lidmaatschap bij de academie heb ik in een half jaar tijd enorm veel resultaat geboekt. Mijn Instagram-volgers zijn verdubbeld en ik krijg nu klanten door Instagram. Mijn website is beter vindbaar in Google, en ikzelf ben heel veel zichtbaarder online. Dit komt door een verandering in mijn mindset, dankzij de academie weet ik dat werken aan je bedrijf ook werken is en heb ik meer rust en zelfvertrouwen om dat ook daadwerkelijk te doen. 

De academie is de perfecte plek voor ondernemers die naast hun werk in hun bedrijf ook zelf alle online marketing doen voor hun bedrijf. Wanneer je lid bent van de academie ga je van een gevoel van alles alleen doen en ‘ik doe maar wat’ naar een gevoel van we werken samen én ik kan het. 

Dankzij Rimke geef ik nu antwoord op vragen als: welke kant wil ik nu eigenlijk op, wat vind ik leuk, wat kan ik goed, waar wil ik heen met mijn bedrijf. En daar handel ik nu naar met als resultaat dat ik meer klanten krijg waar ik energie van krijg en ik mijzelf blijf ontwikkelen.”

Patricia Zoer

Moon and Star Guesthouse

“Rimke is als geen ander. Heel behulpzaam en heel puur. Ze heeft engelengeduld en je hebt nooit het gevoel dat jij ‘maar’ een leerling bent of iemand waaraan makkelijk geld te verdienen valt. Nee, je doet het echt samen met Rimke en andere deelnemers die echt ook heel positief en hulpvaardig zijn.
En wat ik nog extra bijzonder vindt, is dat Rimke ook heel veel persoonlijke ervaringen en voorbeelden deelt. Dat zie je echt nergens!”

Riët Oving

Maravilla Verde

 

Een kijkje in de Ik help jou online Academie

In deze video krijg je een rondleiding door de Ik help jou online Academie, die sinds september 2019 ook als app beschikbaar is. Je kiest dus zelf of je wilt leren op je pc of laptop of op je telefoon of tablet. 

 

We trekken nu de klanten aan die bij ons passen

“Ik vond (en vind nog steeds) de openheid, betrokkenheid en behulpzaamheid onder de leden heel erg prettig. Er is altijd wel iemand online – en dat is prettig wanneer je ook uurtjes buiten de standaard kantoordagen invult.

Ik ben ervan overtuigd dat we veel beter zichtbaar en vindbaar zijn met de marketing die ik in de Academie heb opgepikt. Dit krijgen we ook terug van onze bezoekers. Op persoonlijk gebied durf ik mezelf meer te laten zien. En door jezelf te laten zien trek je de klanten aan die bij je passen. Dat hebben we dit seizoen duidelijk ervaren.

Ik wil een compliment aan Rimke geven. Ik kijk uit naar haar podcasts, die ik op weg naar de supermarkt met interesse beluister. Voor haar betrokkenheid en behulpzaamheid. Ze staat voor je klaar en dat voel en ervaar je. Het lijkt een beetje alsof ik haar persoonlijk ken, zonder haar in het ‘echt’ ontmoet te hebben.”

Gonnie Linssen

La Vecchia Scuola - bed and breakfast Le Marche

“Inmiddels heb ik al meerdere cursussen van ‘Ik help jou online’ gevolgd en geen enkele was zonde van mijn tijd of geld. Het geeft namelijk direct resultaat. Om maar direct een concreet voorbeeld te noemen: met Dutch for Children ben ik stap voor stap van 300 + naar 1200 volgers gegaan op Facebook. Hoe te gek is dat.

Vóór het volgen van de verschillende cursussen was ik exact die ondernemer die het liefste in mijn bedrijf aan het werk was. Mijn werk in en voor Dutch for Children is mijn passie en ik kon er teveel in opgaan. Als mijn klanten maar gelukkig waren, dan was ik het ook. Echter, ik wilde ook groeien en dat gebeurde maar niet of ik liep tegen obstakels aan.

Onder andere dankzij de academie heb ik me beter leren focussen op mijn toekomstige doelen en heb ik in mijn bedrijf leren plannen en doelen stellen. Welke ik met de extra ‘stok achter de deur’ binnen de waardevolle besloten Facebookgroep van de Online Academie ook steeds daadwerkelijk opvolg. Mijn team van leerkrachten is gegroeid en ik kom eindelijk toe aan de vervolgstappen die ik wil nemen om meer klanten te werven en dit bedrijf nog mooier en beter te maken dan het al is. En ook daar komt de Online Academie weer goed van pas met haar module ‘Instagram’, omdat ik me graag naast Facebook in Instagram wil verdiepen voor naamsbekendheid en werving.

Kortom, deze academie werkt voor mijn bedrijf! De online academie werkt voor mij!”

Wendy van Dalen

Dutch for Children

“Enorm dankbaar voor deze Academie, die mij helpt om eens echt te werken aan mijn online zichtbaarheid. Maar de Academie is nog veel meer, het is een echte, hechte community waarin Rimke en de andere leden elkaar bijstaan, advies geven en steunen. En dat alles op een ontspannen en gezellige manier.”

Monique Delissen

Qwebstudio

“Mijn ervaring is zeer positief. De modules zijn heel duidelijk stap voor stap uitgewerkt. De samenwerking met Rimke en de andere leden van de Academie ervaar ik als zeer prettig. Het is mogelijk om geheel zelfstandig, in je eigen tempo te werken. De samenwerkingsdagen of -avonden zijn de kers op de taart. Je hebt de mogelijkheid om allerlei vragen te stellen, iedereen is bereid om elkaar te helpen.

Door het leren en inzien van het belang om zichtbaar te zijn is een tastbaar resultaat meerdere boekingen. Inzicht in het nut van blogs en nieuwsbrieven schrijven en het inzetten van sociale media. Als resultaat plaats ik regelmatig een blog, verstuur ik nieuwsbrieven en plaats ik een aantal keren per week iets op sociale media.”

Astrid Strategier

Fermette en France

“Ik vind het een geweldig platform wat jij gecreëerd hebt! Ik voel mezelf de eeuwige student! Organiseer al 20 jaar reizen en realiseer me dat het verkopen ervan een heel andere tak van sport is! Zeker in deze snel veranderende wereld! Ik heb nog geen 10 % van alle kennis uit jouw academie bestudeerd maar ben al zoveel wijzer geworden!!! Je hebt een mooie school! Ik blijf lekker achterin de klas zitten ok?”

Anne Middelkamp

Ardanza Reizen

VEELGESTELDE VRAGEN

ALS IK ME AANMELD, WANNEER KRIJG IK DAN TOEGANG TOT DE ACADEMIE?

 

 

Als jij je aanmeldt, krijg je meteen automatisch toegang tot de Ik help jou online Academie. Heb je gekozen voor een jaarlidmaatschap of voor het Groeisprongtraject, dan houd je een jaar lang toegang tot alle waardevolle inhoud. Kies je voor een kwartaallidmaatschap, dan houd je in elk geval drie maanden lang toegang tot alle inhoud. Daarna kies je zelf of je langer lid wilt blijven. Je krijgt hierover telkens in de week voor je lidmaatschap afloopt een berichtje van mij. 

HOEVEEL TIJD KAN IK HET BESTE VRIJ MAKEN VOOR DE ACADEMIE?

Als jij goed gebruik wilt maken van je lidmaatschap van de Academie raad ik je aan om er 1 tot 2 uren per week voor vrij te maken. je hebt dan tijd genoeg om de trainingen die jou op dit moment vooruit helpen te volgen en ook om deel te nemen aan online activiteiten die voor jou interessant zijn.

IS DE ACADEMIE WEL IETS VOOR MIJ?

 De Ik help jou online Academie is er voor ondernemers die van aanpakken en van actie houden. Ik geef je alle trainingen en tips die jij nodig hebt en waar ik kan moedig ik je aan om actief aan de slag te gaan in de Academie. Maar jij zult wel zelf het werk moeten doen. Ben je daartoe bereid, dan is de Academie absoluut iets voor jou. De Academie is er met name voor ondernemers die al een bedrijf hebben en niet zozeer om je te helpen je eigen bedrijf op te zetten. Verder is de Academie een plek vol leuke mensen, die altijd bereid zijn elkaar te supporten en nieuwe leden op weg te helpen. Twijfel je toch nog? Mail me op rimke@ikhelpjouonline.nl om een skype- of telefoongesprek in te plannen om te kijken of de Academie echt iets voor jou is. Je krijgt van mij een eerlijk advies! 

KAN IK LATER OOK INSTAPPEN?

Ja, dat kan. In de Ik help jou online Academie kun je op vrijwel elk moment instappen. Omdat de waarde van alles wat je in de Academie vindt steeds groter zal worden, zal wel de prijs voor een lidmaatschap steeds wat verder omhoog gaan. Word je nu lid, dan blijf jij zolang jouw lidmaatschap loopt altijd de prijs betalen waarvoor je bent ingestapt, ook als de investering voor nieuwe leden (veel) hoger wordt.

KAN IK OOK 'OFFLINE' BETALEN?

Ja, dat kan bij een jaar- of VIP-lidmaatschap. Als jij het gewoon niet prettig vindt om online te betalen, of een andere reden hebt waarom je liever een ‘ouderwetse’ factuur ontvangt, stuur je mij gewoon een berichtje op rimke@ikhelpjouonline.nl om je aan te melden voor de Academie. Dan maak ik een factuur voor je en kun jij het lidmaatschapsgeld naar mij overmaken. Zodra je dat gedaan hebt krijg je toegang tot de Academie. 

 

OP DIT MOMENT IS DE IK HELP JOU ONLINE ACADEMIE GESLOTEN

Wil jij als eerste een berichtje ontvangen als de Academie weer open gaat voor nieuwe leden? Meld je dan hieronder aan voor de interesselijst. 

Ja, houd mij op de hoogte

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.