fbpx

MEEDOEN AAN CONTINU KLANTEN UIT JE WEBSITE 

 

Ha, wat leuk dat je mee gaat doen. Er zijn twee opties om je aan te melden. Kies je voor de laagdrempelige optie, dan investeer je vandaag slechts 107 euro (ex btw) om meteen te kunnen starten

Kies je voor betaling in 1 keer, dan bespaar je meer dan 50 euro op je deelname en krijg je als extra bonus gratis een VIP-ticket voor mijn septembertraining Krijg klanten uit je e-mails (normale prijs: 27 euro).   

Heb je een kortingscode? Dan kun je die invoeren op de aanmeldpagina waar je naar doorklikt. 

 

 

Prijzen zijn exclusief btw. Woon je in het buitenland, dan heb je de mogelijkheid om de btw te verleggen of (als je buiten Europa woont) aan te geven dat je geen btw hoeft te betalen. 

 

GOED OM TE WETEN: mijn Start Zorgeloos Garantie voor jou

Als jij actief aan de slag gaat met deze training – dus de modules volgt en dat wat je leert toepast op je website – en na 60 dagen niet blij bent met de resultaten die je hebt behaald, geef ik je met alle liefde je investering terug. Je mag mij in dat geval een mailtje sturen op rimke@ikhelpjouonline.nl.

 

WIL JE NOG EVEN OVERLEGGEN OVER WAT VOOR JOU DE BESTE KEUZE IS?

 

Is er iets dat je nog even aan mij wilt vragen of met mij wilt overleggen voordat je jouw keuze maakt om mee te doen? Aarzel dan niet om mij een berichtje te sturen op rimke@ikhelpjouonline.nl. Als je een eenvoudige vraag hebt, geef ik je antwoord per mail en als je het fijn vindt om elkaar nog even 1-op-1 via Zoom te spreken voordat je jouw keuze maakt, dan plannen we dat in. 

Je krijgt altijd een eerlijk antwoord/advies.