Ben jij klaar om met jouw mooie aanbod veel meer mensen tegelijk te helpen?

Meld je dan aan voor de wachtlijst van Succesvol lanceren vanuit je hart

Laat hieronder je naam en e-mailadres achter als jij als eerste een berichtje wilt ontvangen als de deuren van Succesvol lanceren vanuit je hart weer open gaan, zodat jij ook de stappenplannen en de volledig bij jou passende strategieën krijgt waarmee (veel) meer nieuwe klanten ja gaan zeggen tegen jouw mooie aanbod. Zodat jij nóg meer mensen kunt helpen met dat wat jij het allerliefste doet.

Ja, ik wil op de interesselijst

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

 

Lees hier wat anderen zeggen over de begeleiding op het gebied van lanceren die ze van mij gekregen hebben:

“Met hulp van Rimke heb ik mijn nieuwe online academie kunnen lanceren op een manier die heel erg bij mij past. Dat verliep bijna moeiteloos in die zin dat het alleen maar heel erg leuk was. En daardoor heb ik de wereld terug kunnen geven wat ik geleerd heb en veel mensen kunnen helpen een enorm positieve draai aan hun leven te geven.”

Angela Vrieling

Coachnest

“Ik heb een nieuw product ontwikkeld wat compleet buiten mijn comfortzone ligt. Het grootste obstakel van de lancering bleek ikzelf te zijn en dankzij de feedback, de steun en soms de vriendelijke schoppen onder mijn kont ben ik nu op de helft van de lancering. Ik ben superveel aanwezig op social media, in posts en op stories en ik laat zien dat ik een expert ben. En het werkt! Ik krijg geen klachten dat men mij zo vaak ziet, nee, ik krijg bestellingen!! Op dag 2 was ik al uit de kosten en nu nader ik de 10 in verkopen en het is nu al geslaagd terwijl ik nog 5 dagen lancering te gaan heb.”

Patricia Zoer

Moon and Star Guesthouse & Ghana Coach

“Ik vind de trainingen van Rimke altijd enorm waardevol. Ze deelt iedere keer zoveel kennis en informatie! In een eerdere training van haar had ik al ontdekt dat lanceren goed bij mij past, en nu heb ik ook de tools om er daadwerkelijk een succes van te maken.”

Noeky Karreman

Karreman010, advies in ondernemen

Ja, ik wil op de interesselijst

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.