TIJDELIJK MET 2 OF 3 WAARDEVOLLE BONUSSEN (ZIE VERDEROP)

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

BEN JIJ KLAAR OM MEER KLANTEN GELUKKIG TE MAKEN?

Jij bent het liefste IN je bedrijf aan het werk. Je werk is je passie en je kunt er helemaal in opgaan. Als je klanten kunt laten genieten van jouw aanbod, dan ben jij gelukkig. Maar die klanten, dat mogen er nog wel heel wat meer worden. En daar loop je vast. Want je probeert heus wel van alles om je bedrijf en aanbod online bij meer mensen onder de aandacht te brengen, maar echt veel klanten komen daar niet uit voort. Als je heel eerlijk bent, dan doe je maar wat. Vind je marketing doen en dus AAN je bedrijf werken een heel stuk lastiger dan IN je bedrijf werken. 

En je herkent vast dit wel:

 

R

Bezig zijn met je online marketing slokt veel van je tijd en energie op. En dat heb je er best voor over als zich dat ook uitbetaalt in meer klanten en omzet, maar tot nu toe zie je weinig resultaat. 

R

Je bent onzeker of je wel de juiste dingen doet. De vraag Wat doe ik verkeerd? spookt regelmatig door je hoofd. Wat zou het fijn zijn als je dit gewoon 1 op 1 kunt vragen aan iemand die er verstand van heeft. 

R

Je ziet om je heen zó veel andere ondernemers die online ook heel actief zijn. Val jij wel op tussen al die anderen? Worden jouw berichten en jouw bedrijf wel gezien?

R

Je ziet online heel veel tips en adviezen voorbij komen en neemt alles gretig tot je. Maar inmiddels zie je door de bomen het bos niet meer en weet je niet meer wat jij moet doen om JOUW bedrijf te laten groeien. 

 

WAS ER MAAR EEN PLEK WAAR JE PRECIES LEERT HOE JIJ MEER KLANTEN KRIJGT

Ja, die plek is er al: het internet. Het internet staat vol met gratis informatie over hoe je met jouw bedrijf meer bekendheid krijgt, meer zichtbaar wordt en meer klanten krijgt. Maar het is zo veel, zo verbrokkeld en soms ook zo tegenstrijdig dat je alsnog niet veel wijzer wordt, of maar helemaal niets doet. En wat als dingen voor jou net even anders werken of als iets bij jou niet lukt, bij wie kun je dan terecht met jouw vragen?

JOUW ALLES IN 1-OPLOSSING: DE IK HELP JOU ONLINE ACADEMIE

Ik zag zó veel ondernemers die hier tegenaan lopen. Die heel graag hun mooie bedrijf verder willen laten groeien, maar vastlopen op een enorm overschot aan tips en informatie. En die tegelijk de persoonlijke hulp missen van iemand aan wie je gewoon kunt vragen hoe je nu verder moet, wat jóu nu gaat helpen aan meer bekendheid en meer klanten.

Daarom heb ik die plek zelf gecreëerd, in de vorm van de Ik help jou online Academie. Deze Academie is er voor ondernemers die geen tijd of zin hebben om maar wat aan te klooien. Die niet uren willen googlen of eindeloos video’s op YouTube willen bekijken om verder te kunnen groeien. Die in hapklare stappen willen leren hoe ze online meer bekendheid krijgen en meer klanten blij kunnen maken met hun aanbod. Met uitleg in simpele taal en met iemand aan wie je persoonlijk de vragen kunt stellen die belangrijk zijn voor jouw situatie en jouw bedrijf. 

In de Academie krijg je toegang tot online cursussen en trainingen waar je stap voor stap leert meer naamsbekendheid en zichtbaarheid voor jouw bedrijf te krijgen en om je aanbod te verkopen aan nog veel meer klanten. Je mag alle trainingen zelfstandig volgen, maar je kunt ook overal hulp bij krijgen van mij en van de andere leden van de academie. In de Ik help jou online Academie krijg je zo veel waardevols dat ik het graag even voor je op een rijtje zet.

 

TRAININGEN

Een greep uit de trainingen die je op dit moment in de Ik help jou online Academie vindt:

SCOREN IN GOOGLE

Hoe zorg je ervoor dat jouw toekomstige klanten jouw website via Google weten te vinden?

VAN 0 NAAR 1000 OP FACEBOOK

Hoe krijg je via Facebook veel naamsbekendheid en hoe trek je er de juiste klanten aan?

OPVALLEN MET INSTAGRAM

Hoe bereik je op Instagram op een eenvoudige manier jouw ideale klanten? 

SCOREN MET NIEUWSBRIEVEN

Hoe zet je nieuwsbrieven in om meer (terugkerende) klanten te krijgen?

30 OMZETGROEIERS IN 30 DAGEN

Hoe krijg je meer klanten en meer omzet? Daar ligt de focus op in deze training, met 30 praktische en direct toepasbare videolessen. Als je deze training serieus oppakt heb je je lidmaatschap van de Academie snel terugverdiend. 

EEN E-BOOK ALS GASTEN- OF KLANTENMAGNEET

Hoe maak je een e-book en hoe gebruik je het vervolgens om met meer nieuwe klanten in contact te komen?

OPVALLEND ZICHTBAAR MET VIDEO'S

Hoe word je door het inzetten van video’s meer zichtbaar met jouw mooie bedrijf en hoe trek je daardoor klanten aan?

SCHRIJF TEKSTEN DIE KLANTEN TREKKEN

Hoe schrijf je teksten voor je website die ervoor zorgen dat je bezoekers een aankoop bij je gaan doen?

WE GAAN HET SAMEN DOEN

Elke maand heb je in de Academie toegang tot verschillende online activiteiten: een samenwerkavond, een samenwerkdag en twee vragenuurtjes (eentje specifiek over alles wat met je website te maken heeft en eentje over marketing en ondernemen in het algemeen). Deelname aan deze activiteiten is uiteraard geheel vrijwillig.

Ook ontmoet je mij en de andere Academieleden op het forum en in de besloten Facebookgroep van de Academie. Dit is een hele fijne en hulpvaardige groep waar je elke dag vragen kunt stellen, successen en ook dipjes kunt delen, elkaar kunt supporten en helpen, enzovoort. In de Facebookgroep zijn al heel wat waardevolle contacten gelegd en mooie vriendschappen ontstaan. Je hoeft het in de Academie dus nooit alleen te doen.

 

 

DIT ZIJN DE RESULTATEN DIE JE BINNEN 6 MAANDEN MAG VERWACHTEN

Als jij lid wordt van de Ik help jou online Academie en actief meedoet, dan mag je binnen 6 maanden deze resultaten verwachten:

 

  • Steeds meer van jouw potentiële klanten weten jouw website te vinden
  • Je krijgt veel meer naamsbekendheid en zichtbaarheid voor jouw mooie bedrijf bij mensen uit jouw doelgroep
  • Je komt in direct contact met mensen die in de toekomst maar wat graag bij je willen kopen of boeken
  • Je krijgt meer aanvragen, boekingen of aankopen van klanten die jou ogenschijnlijk vanzelf weten te vinden
  • Plus je hebt een glashelder plan om met zelfvertrouwen klanten aan te trekken op de manier die bij jou past, zonder dat het een dagtaak voor je is

 

 

“Door lid te worden van de Academie is onze Facebookpagina van 500 naar 1650 likes gegaan en we krijgen bijna elke dag nieuwe paginalikes. Onze website is beter vindbaar in Google door alle tips en ons e-book wordt dagelijks gedownload. De Academie is duidelijk en gebruiksvriendelijk. Je hebt altijd de mogelijkheid om vragen te stellen. Ik heb contacten en zelfs vriendschap opgebouwd met de andere leden. Maar het grootste pluspunt ben jij Rimke. Aangename stem, rustig persoon, op de hoogte en bereid om alles te delen. En je wordt in de Academie niet overdonderd, alles kan op je eigen tempo.”

Griet Bajlo Van Eeckhaut

B&B Kuca Bajlo

“Wil je je bedrijf laten groeien? Beter bereikbaar zijn? Zichtbaar worden? Meer klanten krijgen? WIl je alle ins and outs weten over Marketing? Je ideale klant in kaart kunnen brengen? En ook in een heel fijne Facebook groep terecht komen met andere academieleden? Ik wilde het wel, en sinds ik lid ben van Rimke haar groep ben ik al zoveel gegroeid! Op zakelijk vlak maar ook zeker op persoonlijk vlak. Het is een zeer waardevolle en nuttige investering. Rimke is super sympathiek en behulpzaam. Neemt echt de tijd voor jou en je bedrijf. Bedankt Rimke voor alles wat je voor mij en de andere leden doet.”

Gee Adriaansz

Digitaal Design

KWARTAAL, JAAR OF VIP

In de Ik help jou online Academie kies je zelf of je eerst een kwartaal komt proberen of de Academie iets voor jou is, of je meteen voor een heel jaar lid wordt en daarmee profiteert van een mooie korting of dat je gaat voor het VIP-traject Groeisprong waarbij je ook 4 maanden lang intensief 1 op 1 én in groepsverband door mij gecoacht wordt. 

Let op: geef bij het afsluiten van een lidmaatschap even aan dat het om een zakelijke bestelling gaat. Woon je in het buitenland, dan kun je vervolgens zelf aangeven of er in jouw geval wel of geen btw berekend moet worden. Bij het afsluiten van een lidmaatschap krijg je in alle gevallen op tijd bericht over de vraag of je dit lidmaatschap wilt verlengen. Dit gebeurt dus niet zomaar automatisch. 

 

 

TIJDELIJKE BONUSSEN

Kies jij tussen 10 en 24 november voor een lidmaatschap van de Ik help jou online Academie? Dan krijg je 2 of 3 hele waardevolle bonussen.

 

BONUS 1: GROEPS-VIP-DAG

Kies je voor een jaarlidmaatschap van de Ik help jou online Academie of voor het Groeisprong-traject? Dan krijg je bij je lidmaatschap een VIP-dag in een klein groepje waarop we jouw succesplan voor 2020 gaan maken. Alles komt aan bod: van het aanbod dat jij in 2020 wilt verkopen tot hoe je hiermee de juiste klanten bereikt, hoe je jouw aanbod op de best bij jou passende manier verkoopt en het weghalen van obstakels die jij nu nog op je pad ziet. Deze VIP-dag vindt online of live plaats, afhankelijk van wat jij als deelnemer wilt.

Deze bonus is geldig tot en met zondag 17 november.

 

BONUS 2: VLIEGENDE START SESSIE

Als jij lid wordt van de Ik help jou online Academie, dan wil ik jou en je doelen goed leren kennen, zodat ik je op de best mogelijke manier kan helpen bij het bereiken van de resultaten die jij graag wilt. Daarom krijg je bij je aanmelding een Vliegende Start Sessie samen met de andere nieuwe leden, waarin jij jouw doelen voor de komende tijd met mij deelt. Aan de hand daarvan krijg je van mij tips plus advies over welke trainingen in de Academie jij het beste als eerste kunt volgen. Deze Vliegende Start Sessie vindt plaats in de week van 25 november.

Deze bonus is geldig tot en met zondag 24 november

 

BONUS 3: MASTERCLASS GA OP REIS MET JOUW TOEKOMSTIGE KLANTEN

In deze workshop vertel ik je welke 3 manieren voor mij het meest effectief zijn om nieuwe klanten te krijgen en hoe daarbij de klantreis eruitziet: oftewel, hoe zorg je ervoor dat mensen je gaan kennen, een klik met je krijgen, vertrouwen in je krijgen en vervolgens bij je kopen. Deze 3 manieren zijn toepasbaar in elk soort bedrijf. Ik neem je er echt tot in detail in mee. Als je niet live aanwezig kunt zijn, krijg je na afloop van de masterclass toegang tot de opname.

Deze bonus is geldig tot en met zondag 24 november. Je krijgt deze masterclass ook als je al lid bent van de Academie. 

 

 

OVER MIJ

Ik ben Rimke de Groot (38 jaar) en als online marketingcoach leer ik jou hoe jij meer bekendheid en klanten krijgt voor jóuw mooie bedrijf. Ik werk het liefst met ondernemers die een grote passie hebben voor het werk dat ze doen en gedreven zijn om daar zo veel mogelijk mensen mee te helpen of blij te maken. Daarbij leg ik alles graag in begrijpelijk Nederlands en stap voor stap aan je uit, zodat jij ook écht groeistappen kunt zetten. Waar veel ondernemers ‘offline’ beginnen, startte ik meteen een online bedrijf, waardoor ik meteen veel leerde over wat wel en niet werkt om online klanten te krijgen. Dat gedeelte dat wel werkt, dat deel ik heel graag met jou in de Ik help jou online Academie. Inmiddels heb ik bijna 150 klanten mogen helpen in betaalde online workshops, online trainingen en mijn online academie. 

“Rimke is als geen ander. Heel behulpzaam en heel puur. Ze heeft engelengeduld en je hebt nooit het gevoel dat jij ‘maar’ een leerling bent of iemand waaraan makkelijk geld te verdienen valt. Nee, je doet het echt samen met Rimke en andere deelnemers die echt ook heel positief en hulpvaardig zijn.
En wat ik nog extra bijzonder vindt, is dat Rimke ook heel veel persoonlijke ervaringen en voorbeelden deelt. Dat zie je echt nergens!”

Riët Oving

Maravilla Verde

 

Een kijkje in de Ik help jou online Academie

In deze video krijg je een rondleiding door de Ik help jou online Academie, die sinds september 2019 ook als app beschikbaar is. Je kiest dus zelf of je wilt leren op je pc of laptop of op je telefoon of tablet. 

 

“Enorm dankbaar voor deze Academie, die mij helpt om eens echt te werken aan mijn online zichtbaarheid. Maar de Academie is nog veel meer, het is een echte, hechte community waarin Rimke en de andere leden elkaar bijstaan, advies geven en steunen. En dat alles op een ontspannen en gezellige manier.”

Monique Delissen

Qwebstudio

“Ik kan deze academie van harte aanbevelen. Duidelijke en uitgebreide modules om je bedrijf goed online te zetten en/of te verbeteren . Regelmatig zijn er online samenwerkingsuren, gelegenheid om vragen te stellen en workshops. Alles goed georganiseerd door Rimke.”

Astrid Strategier

Fermette en France

“Ik vind het een geweldig platform wat jij gecreëerd hebt! Ik voel mezelf de eeuwige student! Organiseer al 20 jaar reizen en realiseer me dat het verkopen ervan een heel andere tak van sport is! Zeker in deze snel veranderende wereld! Ik heb nog geen 10 % van alle kennis uit jouw academie bestudeerd maar ben al zoveel wijzer geworden!!! Je hebt een mooie school! Ik blijf lekker achterin de klas zitten ok?”

Anne Middelkamp

Ardanza Reizen

VEELGESTELDE VRAGEN

ALS IK ME AANMELD, WANNEER KRIJG IK DAN TOEGANG TOT DE ACADEMIE?

 

 

Als jij je aanmeldt, krijg je meteen automatisch toegang tot de Ik help jou online Academie. Heb je gekozen voor een jaarlidmaatschap of voor het Groeisprongtraject, dan houd je een jaar lang toegang tot alle waardevolle inhoud. Kies je voor een kwartaallidmaatschap, dan houd je in elk geval drie maanden lang toegang tot alle inhoud. Daarna kies je zelf of je langer lid wilt blijven. Je krijgt hierover telkens in de week voor je lidmaatschap afloopt een berichtje van mij. 

HOEVEEL TIJD KAN IK HET BESTE VRIJ MAKEN VOOR DE ACADEMIE?

Als jij goed gebruik wilt maken van je lidmaatschap van de Academie raad ik je aan om er 1 tot 2 uren per week voor vrij te maken. je hebt dan tijd genoeg om de trainingen die jou op dit moment vooruit helpen te volgen en ook om deel te nemen aan online activiteiten die voor jou interessant zijn.

IS DE ACADEMIE WEL IETS VOOR MIJ?

 De Ik help jou online Academie is er voor ondernemers die van aanpakken en van actie houden. Ik geef je alle trainingen en tips die jij nodig hebt en waar ik kan moedig ik je aan om actief aan de slag te gaan in de Academie. Maar jij zult wel zelf het werk moeten doen. Ben je daartoe bereid, dan is de Academie absoluut iets voor jou. De Academie is er met name voor ondernemers die al een bedrijf hebben en niet zozeer om je te helpen je eigen bedrijf op te zetten. Verder is de Academie een plek vol leuke mensen, die altijd bereid zijn elkaar te supporten en nieuwe leden op weg te helpen. Twijfel je toch nog? Mail me op rimke@ikhelpjouonline.nl om een skype- of telefoongesprek in te plannen om te kijken of de Academie echt iets voor jou is. Je krijgt van mij een eerlijk advies! 

KAN IK LATER OOK INSTAPPEN?

Ja, dat kan. In de Ik help jou online Academie kun je op vrijwel elk moment instappen. Omdat de waarde van alles wat je in de Academie vindt steeds groter zal worden, zal wel de prijs voor een lidmaatschap steeds wat verder omhoog gaan. Word je nu lid, dan blijf jij zolang jouw lidmaatschap loopt altijd de prijs betalen waarvoor je bent ingestapt, ook als de investering voor nieuwe leden (veel) hoger wordt.

KAN IK OOK 'OFFLINE' BETALEN?

Ja, dat kan bij een jaar- of VIP-lidmaatschap. Als jij het gewoon niet prettig vindt om online te betalen, of een andere reden hebt waarom je liever een ‘ouderwetse’ factuur ontvangt, stuur je mij gewoon een berichtje op rimke@ikhelpjouonline.nl om je aan te melden voor de Academie. Dan maak ik een factuur voor je en kun jij het lidmaatschapsgeld naar mij overmaken. Zodra je dat gedaan hebt krijg je toegang tot de Academie. 

× .