fbpx

MEEDOEN AAN CONTINU KLANTEN UIT JE WEBSITE 

 

Ha, wat leuk dat je mee gaat doen. Er zijn twee opties om je aan te melden. Kies je voor de laagdrempelige optie, dan investeer je vandaag slechts 257 euro (ex btw) om meteen te kunnen starten

Kies je voor betaling in 1 keer, dan bespaar je meer dan 30 euro op je deelname.

 

 

Prijzen zijn exclusief btw. Woon je in het buitenland, dan heb je de mogelijkheid om de btw te verleggen of (als je buiten Europa woont) aan te geven dat je geen btw hoeft te betalen. 

 

GOED OM TE WETEN: mijn Start Zorgeloos Garantie voor jou

Als jij actief aan de slag gaat met deze training – dus de modules volgt en dat wat je leert toepast op je website – en na 60 dagen niet blij bent met de resultaten die je hebt behaald, geef ik je met alle liefde je investering terug. Je mag mij in dat geval een mailtje sturen op rimke@ikhelpjouonline.nl.

 

Wil je graag 1-op-1 met mij werken aan meer klanten en omzet uit Google?

Ik geloof heel erg in de kracht van groepen en ben zelf gek op het volgen van groepstrainingen. Maar misschien heb jij juist behoefte aan 1-op-1 begeleiding bij het krijgen van klanten en omzet uit je website – iedereen is immers anders.

In dit geval is er voor jou de VIP-variant van Continu klanten uit je website, waarin je naast alles dat je sowieso al krijgt in totaal 6 uren 1-op-1 begeleiding van mij krijgt, die jij zelf mag verdelen over het halfjaar nadat je gestart bent met Continu klanten uit je website. Deze VIP-variant is vooral geschikt voor ondernemers die voelen dat ze meer 1-op-1 begeleiding nodig hebben om mooie resultaten te boeken én voor ondernemers die bovengemiddeld ambitieus zijn en dus ook bovengemiddeld grote stappen willen zetten naar meer klanten en omzet. 

Je kunt verspreid over dit halfjaar bijvoorbeeld één VIP-dag van vijf uren (live of online) plus een 1-op-1 sessie van een uur met mij inplannen, maar ook vier keer een online call van 1,5 uur, of zes keer een online call van 1 uur – maar net waar jij behoefte aan hebt. Ook krijg je een halfjaar lang onbeperkte toegang tot mijn mailbox – ik ben voor jou dus altijd binnen handbereik. 

Je investering in de VIP-variant is op dit moment 1.497 euro (of 6 x 257 euro, verdeeld over 6 maandelijkse termijnen). Wil je eerst even persoonlijk contact met mij voordat je hierover beslist? Stuur me dan een mailtje op rimke@ikhelpjouonline.nl.

 

Of boek direct jouw plek in de VIP-variant van Continu klanten uit je website 

 

WIL JE NOG EVEN OVERLEGGEN OVER WAT VOOR JOU DE BESTE KEUZE IS?

 

Is er iets dat je nog even aan mij wilt vragen of met mij wilt overleggen voordat je jouw keuze maakt om mee te doen? Aarzel dan niet om mij een berichtje te sturen op rimke@ikhelpjouonline.nl. Als je een eenvoudige vraag hebt, geef ik je antwoord per mail en als je het fijn vindt om elkaar nog even 1-op-1 via Zoom te spreken voordat je jouw keuze maakt, dan plannen we dat in. 

Je krijgt altijd een eerlijk antwoord/advies.