Gratis online workshop dinsdag 2 oktober

7 online kansen voor meer klanten of gasten

Ben jij ook zo’n ondernemer die overal kansen ziet?

Probeer je in je online marketing van alles uit, maar heb je nog niet ontdekt hoe jij online klanten of gasten naar je toe laat komen? Of hoor je over zo veel kansen dat je door de bomen het bos niet meer ziet en doe je daardoor niets of veel te weinig aan online marketing, waardoor je ook te weinig klanten of gasten aantrekt?

Doe dan gratis mee aan de online workshop: 7 online kansen voor meer klanten of gasten

Ik snap je helemaal. Online is zo veel informatie over online marketing te vinden dat je al snel de draad kwijtraakt. Bovendien vind je overal kleine brokjes informatie, soms nog tegenstrijdig ook. En wat als dingen voor jou net even anders werken of als iets bij jou niet lukt, bij wie kun je dan terecht met jouw vragen?

In de online workshop 7 online kansen voor meer klanten of gasten laat ik je op een heldere manier zien waar nu echt de kansen liggen om online klanten of gasten aan te trekken. Ik laat je zien wat je het beste wel kunt doen, maar ook waar je beter geen tijd in kunt steken. Ik ben dol op stappenplannen en interactie, dus ik leg je alles stap voor stap uit en ik geef je alle ruimte om je vragen te stellen over alles wat je tijdens de online workshop leert. Dat we 7 online kansen gaan bespreken betekent zeker NIET dat je na afloop wéér zeven nieuwe dingen op je takenlijstje hebt, ik geef je juist overzicht in wat JIJ wel en niet zou moeten doen.

Aanmelden voor 7 online kansen voor meer klanten of gasten

Deze online workshop geef ik op dinsdag 2 oktober, om 10.00 uur (Nederlandse tijd). De workshop duurt ongeveer een uur en deelname is volledig gratis. Je meldt je aan door hieronder je voornaam en e-mailadres in te vullen. Na je aanmelding krijg je per mail de link om de online workshop bij te wonen. Ben je er ook echt bij, dan ontvang je na afloop ook nog een cadeautje.

Ja, ik meld me aan
dit veld niet invullen s.v.p.