GRATIS ONLINE WORKSHOP

7 GOUDEN TIPS VOOR MEER KLANTEN UIT JE WEBSITE

 

Jij hebt goud in handen

Gratis goud. Goud in de vorm van gratis bezoekers die naar jouw website komen, daar jouw aanbod gaan bekijken en vervolgens bij je willen kopen. Goud dat je verzilvert door je website hoog te laten scoren in Google. 

 

Je laat het goud nu liggen

I

Misschien omdat je gelooft dat het voor jou als ‘kleinere’ ondernemer onmogelijk is om tussen of boven de websites van grotere bedrijven te komen in Google

I

Of omdat je denkt dat jouw website sowieso te weinig bezoekers trekt om er klanten door te krijgen

I

Of omdat je ervan overtuigd bent dat je heel veel tijd in je website moet stoppen om klanten te krijgen via Google

I

Of omdat je denkt dat alle zoekwoorden waar jij op gevonden wilt worden al ‘bezet’ zijn door de grote bedrijven. Of omdat je sowieso niet weet welke zoektermen jij nu het beste kunt gebruiken voor je website. 

 

Je bent dichter bij het goud dan je denkt

Onlangs bekeek ik veel websites van ondernemers. Ik zocht voor ze uit op welke zoektermen ze nu al goed gevonden worden in Google. En ik zag dat heel veel ondernemers op voor hen belangrijke zoektermen nu rond plek 11 tot en met 25 staan in Google.

Best goed, maar net niet iets waar je voor beloond wordt. Want op pagina 2 van Google, daar komt bijna nooit iemand. Wel op pagina 1, de plek waar je al zo dichtbij bent. Waar je met net wat meer kennis en inspanning zo makkelijk kunt komen.

Hoe je dat precies doet, dat laat ik je zien in de gratis online workshop 7 gouden tips voor meer klanten uit je website

 

GRATIS ONLINE WORKSHOP: 7 GOUDEN TIPS VOOR MEER KLANTEN UIT JE WEBSITE

Tijdens de online workshop 7 gouden tips voor meer klanten uit je website laat ik je in ongeveer een uurtje zien waar jouw kansen liggen om via Google jouw toekomstige klanten naar je website toe te trekken. De tips die je krijgt zijn praktisch en meteen toepasbaar. Na de workshop kun je direct aan de slag om jouw website beter vindbaar te maken voor de mensen die jij kunt helpen met jouw mooie aanbod.

Deelname aan de online workshop 7 gouden tips voor meer klanten uit je website is gratis. Ik geef deze workshop later dit jaar weer live. Op dit moment kun je een opname bekijken van de vorige keer dat ik de workshop gaf. Meld je hieronder aan, dan krijg je direct de link naar de workshop en het wachtwoord en kun je over een paar minuten al kijken. 

 

Ja, ik doe mee!
dit veld niet invullen s.v.p.

× .