GRATIS ONLINE WORKSHOP

7 GOUDEN TIPS VOOR MEER KLANTEN UIT JE WEBSITE

 

Betrap jij jezelf als ondernemer ook wel eens op een of meer van deze gedachten?

I

Het is onmogelijk om met mijn website boven de websites van grotere bedrijven te komen in Google

I

Ik trek te weinig bezoekers om klanten via mijn website te krijgen

I

Ik moet heel veel tijd in mijn website stoppen om klanten te krijgen via Google

I

Alle zoekwoorden waar ik op gevonden wil worden zijn al ‘bezet’ door de grote bedrijven

 

MAAK VAN JE OBSTAKEL JE KRACHT

Ja, als ondernemer met een kleinschalig bedrijf heb je meestal minder capaciteit en budget om in het goed vindbaar maken van je website te steken dan grotere bedrijven. Maar er zijn ook veel dingen die jij juist veel beter kunt dan de grotere bedrijven. Juist doordat jij als ondernemer dicht bij je klanten staat en veel flexibeler bent dan een groot bedrijf.

Je weet wat ze zeggen, toch? “Wie niet sterk is, moet slim zijn.” En dat geldt ook als jij via Google meer bezoekers op je website wilt krijgen en daardoor meer klanten aan wilt trekken. Hoe je dat dan doet? Dat vertel ik je in mijn gratis online workshop 7 gouden tips voor meer klanten uit je website.

 

GRATIS ONLINE WORKSHOP: 7 GOUDEN TIPS VOOR MEER KLANTEN UIT JE WEBSITE

Tijdens de online workshop 7 gouden tips voor meer klanten uit je website laat ik je in ongeveer een uurtje zien waar jouw kansen liggen om via Google jouw ideale klanten naar je website toe te trekken. De tips die je krijgt zijn praktisch en meteen toepasbaar. Na de workshop kun je direct aan de slag om jouw website beter vindbaar te maken voor de mensen die jij kunt helpen met jouw mooie aanbod.

Deelname aan de online workshop 7 gouden tips voor meer klanten uit je website is gratis. Aan het eind van de workshop is er alle tijd om vragen te stellen over alles wat je net geleerd hebt. Ik geef deze workshop voor het eerst op vrijdag 5 april om 14.00 uur en voor de tweede keer op maandag 8 april om 20.00 uur. Meld je via één van de knoppen hieronder aan als jij daarbij wilt zijn.