Online training vanaf 2 september

30 Omzetgroeiers in 30 Dagen

 

Zeg eens eerlijk: Heb jij de lat in de loop van 2019 ook lager gelegd?

R

Begon jij dit jaar met prachtige plannen en grote doelen, maar ben je daar nog zo ver van verwijderd dat je inmiddels besloten hebt dat minder ook wel goed is?

R

Wil je jouw omzet in de laatste 4 maanden van 2019 best nog een flinke boost geven, maar weet je niet zo goed hoe je dat aanpakt?

R

Heb je in de zomer flink wat gas teruggenomen omdat je geen zin had om aan marketing te doen of er (zogenaamd) geen tijd voor had? En zie je dat nu terug in je omzet?

R

Wil je méér dan weer op hetzelfde omzetniveau uitkomen als vorig jaar of hooguit een beetje daarboven?

Ik had er ook een handje van…

Het jaar beginnen met mooie plannen en ambitieuze doelen, om dan gaandeweg het jaar te besluiten dat minder ook wel goed is. Dat dat nu eenmaal was wat haalbaar was voor dit jaar. Dat ik ook niet nog harder wilde werken. Tot ik ontdekte dat meer omzet maken helemaal niets te maken heeft met twee keer zo hard werken. Dat het meer te maken heeft met jouw gedachten over wat wel en niet mogelijk is. Omdat maar een paar procent van de dingen die je doet bepaalt hoe hoog je omzet is. Dingen die niet veel tijd kosten, maar waarvoor je wel net even anders moet denken én doen, minder op de automatische piloot, en meer creatief en soms buiten je comfortzone. 

Meer omzet is meer vrijheid

Meer omzet is meer mensen helpen of blij maken

Tenminste, dat zijn mijn drijfveren om meer omzet te willen. Omdat het weerspiegelt dat ik dan meer mensen help. Maar ook omdat het meer vrijheid geeft om mijn leven zo in te richten als ik dat wil. Met meer rust en ontspanning. Meer mogelijkheden om te investeren in mijn groei, zodat ik mijn klanten nóg weer beter kan helpen. Meer geld om te besteden aan dingen die ik belangrijk vind, of dat nu een goed doel is of een etentje met mijn familie.

Sinds ik echt voel wat meer omzet voor mij betekent, wat het mogelijk maakt, sinds ik dat heel concreet heb gemaakt, leg ik de lat nooit meer lager gedurende het jaar. Voel ik echt een heel sterke drang om de stappen te zetten die dit mogelijk maken. Ook als ze nieuw, spannend of anders zijn dan wat ik eerder deed.

 

30 Omzetgroeiers in 30 Dagen

Ik ga jou helpen om in de laatste 4 maanden van dit jaar nog een flinke omzetpiek voor jouw bedrijf te realiseren. Als je dat wilt, tenminste. in de training 30 Omzetgroeiers in 30 Dagen, die op maandag 2 september van start gaat, krijg je 30 dagen lang elke dag een video met een concrete tip om meer omzet te genereren. Bij elke tip krijg je een specifiek en eenvoudig uit te voeren plan van aanpak, dat je direct om kan zetten in actie.

 

Wat voor omzetgroeitips mag je verwachten?

Laat ik duidelijk zijn: de tips zijn niet van het niveau ‘Start een Facebookpagina, plaats daar regelmatig berichten en er komen er vanzelf klanten naar je toe.’ Je krijgt goed uitgewerkte ideeën die direct of binnen een paar weken voor meer omzet kunnen zorgen. Het enige wat jij hoeft te doen is de omzetgroeitips die het beste bij jou en je aanbod passen uit te kiezen en snel om te zetten in actie.

De tips zijn verdeeld in vier categorieën:

LAAGHANGEND FRUIT

Zo simpel dat je je afvraagt waarom je er zelf niet aan gedacht hebt

BENUT BETER WAT AL WERKT

Doe meer met wat er al goed gaat, in plaats van telkens een nieuw wiel uit te vinden. 

DENK SLIMMER EN CREATIEVER

Als je uitgedaagd wordt om net wat slimmer en creatiever te denken, boek je betere resultaten. 

UIT JE COMFORTZONE

Ja, voor een paar van de Omzetgroeiers moet je buiten je comfortzone gaan. Laat je verrassen door de resultaten. 

Wat krijg je als je meedoet?

Als jij je aanmeldt voor 30 Omzetgroeiers in 30 Dagen krijg je vanaf maandag 2 september 30 dagen elke dag een videoles met daarin een concrete tip om jouw omzet te verhogen. Ook ontvang je elke dag een mail met de tip van die dag. Bovendien krijg je toegang tot de Facebookgroep die bij de training hoort. Daar stel je mij al jouw vragen over hoe jij de tips toepast voor jouw bedrijf.

Als je meedoet aan de training krijg je bovendien 30 dagen lang onbeperkt toegang tot de gehele Ik help jou online Academie, met trainingen over hoe jij meer bekendheid en meer klanten krijgt voor jouw bedrijf. Kijk voor meer daarover hieronder bij de bonussen.

Kies je voor de VIP-variant van 30 Omzetgroeiers in 30 Dagen, dan krijg je bij je deelname ook nog een interactieve online workshop waarin wij samen gaan brainstormen over hoe jij jouw omzetpiek in de laatste maanden van 2019 gaat realiseren. Je volgt deze workshop in een groep van maximaal 5 ondernemers, op donderdag 19 september of dinsdag 24 september van 13.00 tot 17.00 uur. Jij vertelt mij tijdens de workshop wat je in de rest van 2019 nog wilt bereiken, en samen maken wij daarvoor een uitstekend plan, volledig passend bij jou. 

 

Eyeopener! Supertoegankelijke trainingen en workshops over hoe jij je (kleine) bedrijf groot maakt! Ben er elke dag blij mee!
 
Anne Middelkamp

Ardanza Reizen

 

JA, IK DOE MEE!

BONUS 1: VOOR SNELLE BESLISSERS

Hoor jij bij de eerste 10 aanmelders voor 30 Omzetgroeiers in 30 Dagen? Super, want dan krijg je niet alleen een maand lang toegang tot alle waardevolle trainingen in de Ik help jou online Academie (zie bonus 2), maar ook tot alle activiteiten waarbij je direct contact hebt met mij en andere ondernemers die lid zijn van de Academie. Zo kun je gedurende de maand september meedoen aan een online samenwerkdag en een online samenwerkavond met mij en mijn Academieleden, plus aan twee online vragenuurtjes. Ik weet zeker dat je met deze extra bonus dubbel zo veel resultaat uit de training gaat halen!

Nog 4 plekken beschikbaar

 

BONUS 2: 1 HELE MAAND TOEGANG TOT ALLE TRAININGEN IN DE IK HELP JOU ONLINE ACADEMIE

In de Ik help jou online Academie heb je een maand lang toegang tot al mijn trainingen, zoals Van 0 naar 1000 op Facebook, Scoren in Google in 2019, Scoren met nieuwsbrieven, Krijg klanten door jezelf te zijn, Opvallen met Instagram en meer. Je kunt deze training tussen 2 september en 1 oktober allemaal onbeperkt volgen, bovenop de lessen van 30 Omzetgroeiers in 30 Dagen. Meld je je al voor 2 september aan voor 30 Omzetgroeiers? Dan maak ik een aantal van de trainingen in mijn Academie nu al voor je beschikbaar. 

 

Enorm dankbaar voor deze Academie, die mij helpt om eens echt te werken aan mijn online zichtbaarheid. Maar de Academie is nog veel meer, het is een echte, hechte community waarin Rimke en de andere leden elkaar bijstaan, advies geven en steunen. En dat alles op een ontspannen en gezellige manier.

Monique Delissen

Q webstudio

 

Welk resultaat mag je verwachten? 

Als jij serieus meedoet met 30 Omzetgroeiers, en dus ook actie onderneemt, mag je verwachten dat je omzet in september al een flinke boost krijgt. En dat je ook in de rest van het jaar een omzetgroei realiseert.

Ook sta je er in de belangrijke maand september – toch vaak de maand waarin je weer in een vast ritme komt en die bepaalt of je het jaar gemiddeld eindigt of juist heel goed – niet alleen voor. Keer op keer hoor ik van mijn klanten hoe waardevol het is om deel uit te maken van een groep, omdat je dan veel sneller stappen zetten. Die ervaring ga ik jou ook geven tijdens deze training.

 

BIJ WIE VOLG JE DEZE TRAINING?

Mijn naam is Rimke de Groot en ik ben online marketingcoach voor ondernemers die een grote passie hebben voor het helpen of blij maken van zo veel mogelijk klanten. Ik werk vooral met ondernemers die van nature niet zo graag op de voorgrond staan, maar wél graag veel klanten willen bereiken. Ik leer je om op jouw manier meer bekendheid en zichtbaarheid te krijgen én om op de manier die bij jou past jouw mooie aanbod te verkopen. Ik heb hier inmiddels al meer dan 100 klanten mee mogen helpen. Mag ik jou hierin ook terzijde staan? 

 

VEELGESTELDE VRAGEN

Zijn alle tips voor mij toepasbaar?

Misschien wel, maar misschien ook niet. Bij voorbaat wil ik je al aanraden om gedurende de training 3 tot 5 van de 30 tips uit te kiezen waarmee je meteen al aan de slag gaat. Zet er daarnaast nog eens 5 tot 8 op je lijstje van ideeën waar je mogelijk de komende maanden iets mee gaat doen. Je valkuil zit namelijk eerder in te veel verschillende dingen tegelijk willen doen dan in focussen op een paar dingen. Als je vanuit de intentie meedoet dat je er minimaal 5 goede en bruikbare ideeën uit gaat halen, weet ik zeker dat je heel goede resultaten gaat boeken.

Hoe lang houd ik toegang tot de training?

De training is 90 dagen beschikbaar, dus tot begin december. Ben je lid van mijn Ik help jou online Academie, dan blijven de lessen ook daarna voor jou toegankelijk.

Ik heb nu geen tijd om mee te doen, kan ik ook later instappen?

Voor deze ronde van de training kun je je nadat we eenmaal gestart zijn niet meer aanmelden. Ik weet nog niet wanneer het weer in mijn planning past om deze training live te geven. Misschien wordt het wel mogelijk om de training op een later moment te volgen zonder live begeleiding, maar ook dit weet ik nog niet zeker. Kijk eens eerlijk of je echt geen tijd hebt, of dat het vooral een excuus is om niet uit het vertrouwde en bekende te hoeven stappen. 

Hoeveel tijd kost het om mee te doen aan de training?

De video’s die je dagelijks krijgt zullen telkens ongeveer 5 minuten duren. De ene tip zal wat meer uitwerking vragen dan de andere. Gemiddeld denk ik dat je ongeveer anderhalf uur per week bezig zult zijn met de training, waarbij je altijd voor jezelf een ander tempo aan kunt houden. Sowieso houd je 90 dagen toegang tot de video’s, dus je kunt je acties ook over een wat langere perioden verdelen.

Krijg ik alleen videolessen of ook begeleiding bij het uitwerken van de tips?

Bij deze training krijg je ook begeleiding van mij als jouw online marketingcoach. Ik ben daarvoor (doordeweeks) elke dag aanwezig in de Facebookgroep om al jouw vragen te beantwoorden en met je mee te denken over hoe jij de tips het beste kunt toepassen voor jouw bedrijf. Je mag daar de hele maand alles over delen en vragen. 

Door de lessen die ik in de academie kan volgen heb ik veel meer zelfvertrouwen gekregen en daarnaast heb ik echt super fijne mensen leren kennen! Het is een fijne actieve plek en Rimke besteedt echt tijd en aandacht aan je. De andere leden helpen elkaar ook goed, waardoor we veel van elkaar leren en elkaar helpen met groeien.

Gee Adriaansz

Digitaal Design