3 gouden tips om je omzet te laten pieken - Ik help jou online

Gratis training

3 gouden tips om je omzet te laten pieken

 

Weer een maand die niet zo liep zoals je wilde? Of waarin je veel te weinig aandacht hebt besteed aan het verkopen van je aanbod, simpelweg omdat je verkopen maar lastig of spannend vindt? Of misschien wel allebei? Zonde, want zo ben jij zelf het belangrijkste obstakel waardoor je omzet niet groeit. Terwijl dat helemaal niet nodig is.

Verkopen mag eenvoudig zijn, het mag leuk zijn. Er mogen veel meer mensen de waarde en het plezier ervaren van het aanbod dat jij voor ze hebt. Je aanbod mag gezien worden. En jij mag jezelf veel meer rust gunnen doordat je weet wat werkt om jouw aanbod te verkopen. 

Wat jij nodig hebt is even uitzoomen zodat je de kansen die voor je voeten liggen niet aan je voorbij laat gaan, dicht bij jezelf blijven omdat je op die manier het makkelijkst jouw aanbod verkoopt en net wat slimmer en creatiever denken.

Dat is precies wat je krijgt in deze training met 3 gouden tips die mij geholpen hebben van ‘Verkopen is eng en lastig, ik ga het uit de weg’ naar een bloeiend bedrijf waarin ik veel klanten help en rust heb over mijn omzet. 

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en krijg meteen gratis toegang tot de 3 gouden tips om je omzet te laten pieken. Je krijgt direct na je aanmelding inloggegevens voor mijn Ik help jou online Academie waar je de training volgt. 

Ja, ik wil die gouden tips

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

 

Je e-mailadres is veilig bij mij. Als je je aanmeldt voor deze training ontvang je ook regelmatig waardevolle tips die je inspiratie geven om je omzet nog verder te laten groeien. Komt er een moment dat je genoeg hebt van al die waarde en inspiratie? Dan kun je je daar op elk gewenst moment voor uitschrijven. 

 

Bij wie volg je deze training?

Mijn naam is Rimke de Groot en ik ben online marketingcoach voor gedreven ondernemers die hun bedrijf willen laten groeien zonder zichzelf overbodig te maken. Als ik zeg dat ik tot een paar jaar geleden zo’n ondernemer was die niets durfde en alles eng vond, dan overdrijf ik niet. Echt zichtbaar worden, mogelijke klanten vertellen hoe ik ze kon helpen, echt gaan staan voor mijn waarde, ik vond het allemaal veel te spannend.

Stapje voor stapje ging ik die angsten aan. Want ik had tegelijk wel een hele sterke missie: veel meer ondernemers helpen om online veel meer bekendheid en klanten te krijgen voor hun mooie bedrijf. Ik wilde mezelf daarin niet in de weg staan, wilde daarin een voorbeeld zijn, een ‘Als zij het kan, dan kan ik het ook’-verhaal.

Inmiddels vind ik zichtbaar zijn niet zo spannend meer, maak ik zonder aarzelen een Facebook Live of een Insta Story. En heb ik ook een manier van verkopen gevonden die voor mij heel natuurlijk voelt en daardoor heel krachtig werkt. En het mooie is: ik mag inmiddels heel veel klanten helpen die vaak met precies dezelfde dingen worstelen als waar ik een paar jaar geleden tegenaan liep. Het is heerlijk om hen stapje voor stapje steeds meer te zien groeien en bloeien, waardoor ook zij de kans krijgen om veel meer klanten te helpen met hun prachtige werk.