ZIE JE DOOR DE BOMEN HET BOS NIET MEER?

Stroomt het niet in jouw bedrijf zoals jij wilt? Loop je ergens op vast? Heb je een frisse blik van buiten nodig om weer verder te kunnen? Boek dan een 1-op-1-coachingssessie van een uur met mij zodat je weer overzicht krijgt en verder kunt met het laten groeien van jouw bedrijf.

 

WAARVOOR KUN JE EEN 1-OP-1-SESSIE BOEKEN?

Je kunt bij mij een 1-op-1-sessie boeken voor alles wat te maken heeft met de online marketing van jouw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Hoe kom ik met meer potentiële klanten in contact?
 • Wat kan ik doen om op korte termijn meer klanten te krijgen?
 • Hoe word ik online meer zichtbaar op de manier die bij mij past?

 

Maar ook aan praktische zaken als:

 

 • Hoe zet ik Facebook of Instagram in voor mijn bedrijf?
 • Hoe bouw ik een e-maillijst op?
 • Hoe zorg ik dat ik meer websitebezoekers krijg?
 • Hoe geef ik een webinar dat mij klanten oplevert?
 • Enzovoort

WAT DOEN WE IN EEN 1-OP-1-SESSIE?

Tijdens deze sessie bepaal jij het onderwerp: dat kan iets zijn waar je op dit moment op vastloopt of iets waar je verder in wilt groeien. We gaan vervolgens een uur lang echt de diepte in over dit onderwerp. Jij stelt mij alle vragen die je hebt en ik geef jou praktische tips. Ik sta daarbij voor een aanpak die concreet en simpel is: je sluit deze sessie af met een stappenplan dat past bij jou en waardoor jij weer verdere stappen kunt zetten met je bedrijf.

 

BOEK NU VOOR EEN PILOTPRIJS

In april bied ik voor het eerst 1-op-1-sessies aan en dat betekent dat je nu een uur lang met mij kunt sparren voor slechts 57 euro (ex btw). Wil jij hier gebruik van maken, dan boek je als volgt jouw sessie:

 

Stap 1: kies een datum en tijdstip 

Er zijn in april nog plekjes beschikbaar op:

 • dinsdag 16 april van 14.00 tot 15.00 uur
 • dinsdag 23 april van 10.00 tot 11.00 uur
 • vrijdag 26 april van 10.00 tot 11.00 uur

 

Stap 2: maak hier de betaling van je 1-op-1-sessie in orde

Vink daarbij even aan dat het een zakelijke bestelling is, zodat je het als investering voor je bedrijf kunt aftrekken en (als je in het buitenland woont) de btw kunt verleggen. 

Stap 3: laat mij in een reactie op de mail die je vervolgens ontvangt weten welk tijdstip je wilt reserveren en waar jij het graag met mij over wilt hebben tijdens de 1-op-1-sessie

 

 

WAAR VINDT DE 1-OP-1-SESSIE PLAATS?

We spreken elkaar in principe online, via het programma Zoom dat ik gebruik voor online meetings. Je ontvangt op de dag van onze afspraak een linkje waar je op klikt zodat we elkaar kunnen zien en spreken.

Natuurlijk ben je, als je dat leuker vindt, ook van harte welkom bij mij in Leeuwarden. We spreken dan af op een mooie plek bij mij in de buurt (als je met de auto komt) of op een gezellige locatie in het centrum (als je met de trein komt).

 

KUN JIJ MIJ ECHT HELPEN?

Wil je eerst zeker weten of ik je wel echt kan helpen met het probleem of vraagstuk waar jij nu tegenaan loopt? Stuur me dan via de pagina Contact eerst even een berichtje voordat je een sessie boekt.

OVER MIJ

Mijn naam is Rimke de Groot en als online marketingcoach help ik ondernemers om online meer bekendheid te krijgen voor hun mooie bedrijf, meer zichtbaar te worden bij hun potentiële klanten en uiteraard ook om nieuwe klanten te krijgen. Ik vind het belangrijk dat jij daarbij dicht bij jezelf blijft en dat je het simpel houdt voor jezelf, want juist eenvoud zorgt voor de beste resultaten. Mij zul je dan ook niet met allemaal hippe en snelle marketingtermen horen strooien. Ook geef ik je na onze sessie geen uitpuilende takenlijst mee, maar een simpel stappenplan dat werkt voor jou.