HEB JIJ GEEN TIJD OM MAAR WAT AAN TE KLOOIEN?

Jij bent het liefste IN je bedrijf aan het werk. Je kunt er helemaal in opgaan. Als je anderen kunt laten genieten van jouw aanbod, dan ben jij gelukkig. Tegelijk heb je een sterke drive om nog veel meer mensen blij te maken met jouw mooie aanbod. En dus om nog veel meer mensen te bereiken. Maar hoe doe je dat? Werken AAN je bedrijf is iets heel anders dan werken IN je bedrijf. Iets dat je nooit geleerd hebt. Iets dat bovendien veel kostbare tijd lijkt te kosten.

Want je herkent vast dit wel:

 

R

Bezig zijn met je online marketing slokt veel van je tijd op, tijd die je eigenlijk liever aan iets anders zou besteden.

R

Je ziet niet direct resultaten van wat je aan marketing doet, wat je onzeker maakt of je wel de juiste dingen doet. De vraag Wat doe ik verkeerd? spookt regelmatig door je hoofd.

R

Je ziet om je heen zó veel andere ondernemers die online ook heel actief zijn. Val jij wel op tussen al die anderen? Worden jouw berichten en jouw bedrijf wel gezien?

R

Je ziet online heel veel tips en adviezen voorbij komen en neemt alles gretig tot je. Maar inmiddels zie je door de bomen het bos niet meer en weet je niet meer wat jij moet doen om JOUW bedrijf te laten groeien.

 

STEL JE VOOR DAT ER EEN PLEK IS WAAR JE ALLES LEERT OVER NIEUWE KLANTEN OF GASTEN AANTREKKEN

Ja, die plek is er al: het internet. Het internet staat vol met gratis informatie over hoe je met jouw bedrijf meer bekendheid krijgt, meer zichtbaar wordt en meer klanten of gasten krijgt. Maar het is zo veel, zo verbrokkeld en soms ook zo tegenstrijdig dat je alsnog niet veel wijzer wordt, of maar helemaal niets doet. En wat als dingen voor jou net even anders werken of als iets bij jou niet lukt, bij wie kun je dan terecht met jouw vragen?

JOUW ALLES IN 1-OPLOSSING

DE IK HELP JOU ONLINE ACADEMIE:

ALS JIJ KLAAR BENT MET AANKLOOIEN

De Ik help jou online Academie is er voor ondernemers die geen tijd of geen zin hebben om maar wat aan te klooien. Die niet uren willen googlen of eindeloos video’s op YouTube willen bekijken om verder te komen. In de Academie krijg je toegang tot online cursussen en trainingen waar je stap voor stap leert meer naamsbekendheid voor jouw bedrijf te krijgen, meer zichtbaar te worden, een band op te bouwen met de mensen die jou online volgen en om je aanbod te verkopen aan nog veel meer klanten of gasten. Je mag alle trainingen zelfstandig volgen, maar je kunt ook overal hulp bij krijgen van mij en van de andere leden van de academie. In de Ik help jou online Academie krijg je zo veel dat ik het graag even voor je op een rijtje zet.

 

TRAININGEN

Een greep uit de trainingen die je op dit moment in de Ik help jou online Academie vindt:

SCOREN IN GOOGLE

Hoe zorg je ervoor dat jouw toekomstige klanten of gasten jouw website via Google weten te vinden?

VAN 0 NAAR 1000 OP FACEBOOK

Hoe krijg je via Facebook veel naamsbekendheid en hoe trek je er de juiste klanten of gasten aan?

OPVALLEN MET INSTAGRAM

Hoe zet je Instagram op een simpele manier in voor jouw bedrijf?

SCOREN MET NIEUWSBRIEVEN

Hoe zet je nieuwsbrieven in om meer (terugkerende) klanten of gasten te krijgen?

KRIJG KLANTEN DOOR JEZELF TE ZIJN

Hoe trek jij met marketing die past bij jóu stap voor stap de klanten of gasten aan waar jij het liefst mee werkt?

EEN E-BOOK ALS GASTEN- OF KLANTENMAGNEET

Hoe maak je een e-book en hoe gebruik je het vervolgens om met meer nieuwe gasten of klanten in contact te komen?

OPVALLEND ZICHTBAAR MET VIDEO'S

Hoe word je door het inzetten van video’s meer zichtbaar met jouw mooie bedrijf en hoe trek je daardoor klanten of gasten aan?

SCHRIJF WEBTEKSTEN DIE BEZOEKERS DOEN KOPEN OF BOEKEN

Hoe schrijf je teksten voor je website die ervoor zorgen dat je bezoekers een aankoop of boeking bij je gaan doen?

WE GAAN HET SAMEN DOEN

Elke maand heb je in de Academie toegang tot verschillende online activiteiten: een samenwerkavond, een samenwerkdag en twee vragenuurtjes (eentje specifiek over alles wat met je website te maken heeft en eentje over marketing en ondernemen in het algemeen). Deelname aan deze activiteiten is uiteraard geheel vrijwillig.

Ook ontmoet je mij en de andere Academieleden op het forum en in de besloten Facebookgroep van de Academie. Hier kun je elke dag vragen stellen, succes en ook dipjes delen, elkaar supporten en helpen, enzovoort. Je hoeft het in de Academie dus nooit alleen te doen.

 

PLUS REGELMATIG NIEUWE TRAININGEN

Regelmatig komen er nieuwe trainingen, cursussen en workshops in de Academie, op basis van waar jij en de andere leden behoefte aan hebben.

DIT ZIJN DE RESULTATEN DIE JE BINNEN 6 MAANDEN MAG VERWACHTEN

Als jij lid wordt van de Ik help jou online Academie en actief meedoet, dan mag je binnen 6 maanden deze resultaten verwachten:

 

  • Steeds meer van jouw potentiële klanten of gasten weten jouw website te vinden
  • Je krijgt veel meer naamsbekendheid en zichtbaarheid voor jouw mooie bedrijf bij mensen uit jouw doelgroep
  • Je komt in direct contact met mensen die in de toekomst maar wat graag bij je willen kopen of boeken
  • Je krijgt meer aanvragen, boekingen of aankopen van klanten of gasten die jou ogenschijnlijk vanzelf weten te vinden
  • Plus je hebt een glashelder plan om met zelfvertrouwen klanten of gasten aan te trekken op de manier die bij jou past, zonder dat het een dagtaak voor je is

 

 

“Door lid te worden van de Academie is onze Facebookpagina van 500 naar 1650 likes gegaan en we krijgen bijna elke dag nieuwe paginalikes. Onze website is beter vindbaar in Google door alle tips en ons e-book wordt dagelijks gedownload. De Academie is duidelijk en gebruiksvriendelijk. Je hebt altijd de mogelijkheid om vragen te stellen. Ik heb contacten en zelfs vriendschap opgebouwd met de andere leden. Maar het grootste pluspunt ben jij Rimke. Aangename stem, rustig persoon, op de hoogte en bereid om alles te delen. En je wordt in de Academie niet overdonderd, alles kan op je eigen tempo.”

Griet Bajlo Van Eeckhaut

B&B Kuca Bajlo

“In een paar maanden tijd ging ik van 235 bezoekers per maand naar 1.2k bezoekers op mijn website!! En dat onder andere dankzij de vele tips en cursussen van Rimke!”

Riët Oving

B&B Maravilla Verde

MAAND, JAAR OF VIP

In de Ik help jou online Academie kies je zelf of je eerst een maandje komt proberen of de Academie iets voor jou is, of je meteen voor een heel jaar lid wordt en daarmee profiteert van een mooie korting of dat je gaat voor het VIP-traject Groeisprong waarbij je ook 4 maanden lang intensief 1 op 1 én in groepsverband door mij gecoacht wordt. 

Let op: geef bij het afsluiten van een lidmaatschap even aan dat het om een zakelijke bestelling gaat. Woon je in het buitenland, dan kun je vervolgens zelf aangeven of er in jouw geval wel of geen btw berekend moet worden. Bij het afsluiten van een maandlidmaatschap krijg je een week voordat je lidmaatschap afloopt een mailtje op basis waarvan je kunt aangeven of je wel of niet lid wilt blijven. Bij een jaar of VIP-lidmaatschap krijg je hierover ongeveer 2 weken voordat het afloopt bericht. 

 

 

OVER MIJ

Ik ben Rimke de Groot (37 jaar) en ik leer je hoe jij meer online naamsbekendheid krijgt voor jouw bedrijf, en hoe jouw volgers fans van je worden en vervolgens klanten of gasten. Waar veel ondernemers ‘offline’ beginnen, startte ik meteen een online bedrijf, waarin ik ondernemers leer om online meer naamsbekendheid, meer zichtbaarheid en meer gasten of klanten te krijgen. Inmiddels heb ik hier bijna 100 klanten mee mogen helpen in betaalde online workshops, online trainingen en mijn online academie. Ik onderscheid me van andere marketingcoaches doordat ik alles in begrijpelijke taal uitleg, stap voor stap, zodat jij ook met marketing aan de slag kan om meer klanten of gasten aan te trekken als je niet bekend bent met al die hippe (Engelse) marketingtermen.

“Ik volg Rimke al een tijdje op social media. Heb ook een aantal gratis workshops gevolgd. Eind 2017 besloot ik om een maand een abonnement te nemen. Dit is zo goed bevallen dat ik in 2018 een jaarlidmaatschap heb genomen. De reden is: de uitleg van de onderwerpen is zeer duidelijk en methodisch. Een zeer uitgebreid aanbod van onderwerpen. De online meeting-avonden zijn goed georganiseerd en zinvol, leuk om ervaringen met andere mensen uit te wisselen. Het is erg prettig dat Rimke op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen omtrent veranderingen binnen sociale media en/of regelgeving. Persoonlijke ondersteuning indien nodig.”

Astrid Strategier

Fermette en France

“Een paar maanden geleden kwam ik heel toevallig Rimke tegen op Facebook. De informatie die ze gratis geeft is heel interessant en dus begon ik haar te volgen. Een tijdje later had ik de kans om een gratis workshop bij haar te volgen en toen kwam de academie ter sprake. Ik wist meteen dat dit iets was voor mij, in contact komen met andere ondernemers en samen bouwen aan een succesvolle onderneming, ja dat leek mij wel wat! Nu ben ik dus al een paar maanden lid van de academie. Ik ben zeer tevreden en kan het iedereen zeker aanraden. Iedereen kan op zijn eigen tempo werken en kiezen wat je zelf het meest belangrijke vind om mee aan de slag te gaan. Ik heb binnen de academie ook hele leuke mensen ontmoet tijdens de samenwerkingsavonden die we hebben. Dit vind ik zelf ook een grote meerwaarde aan deze academie, want je hebt niet het gevoel dat je er als ondernemer alleen voor staat en de andere leden geven je soms ook een hele frisse en nieuwe kijk op bepaalde dingen.”

 

Leen de Donder

Domaine Las Brugues

“Facebook gebruikte ik alleen privé, maar door het zakelijk in te gaan zetten is er een online wereld voor me opengegaan. Al snel kwam ik terecht bij Rimke. Waarschijnlijk door hoe Rimke slim haar Facebook heeft ingericht, kreeg ik haar advertenties te zien. Dat bracht me naar haar Facebookgroep en vervolgens heb ik een keer een gratis workshop bij haar gevolgd. Door het vertrouwen wat ik in haar kreeg, ben ik lid geworden van haar academie waar tal van handige trainingen en workshops voor het online zakendoen te volgen zijn.

Rimke heeft duidelijk verstand van zaken en heeft het goed geregeld. Ze helpt anderen daar dan ook graag bij en dat doet ze goed. In één van de trainingen die ik al afgerond heb, Van 0 tot 1000 op Facebook, wordt heel duidelijk en stapsgewijs weergegeven wat belangrijk is om te weten en te regelen om je zakelijke Facebookpagina tot een succes te maken. Ik weet nu wat er nodig is en welke stappen ik zelf kan zetten om mijn eigen pagina verder uit te bouwen. Ook dat kan gelukkig in eigen tempo. Je hoeft echt niet direct alles uit te voeren. Zo heb ik bijvoorbeeld nog niet geëxperimenteerd met het adverteren, maar dat is uiteindelijk wel mijn bedoeling.”

Jacqueline Naaborg de Alvan

Studiekeuze Top 3

VEELGESTELDE VRAGEN

ALS IK ME AANMELD, WANNEER KRIJG IK DAN TOEGANG TOT DE ACADEMIE?

 

 

Als jij je aanmeldt, krijg je meteen automatisch toegang tot de Ik help jou online Academie. Heb je gekozen voor een jaarlidmaatschap, dan houd je een jaar lang toegang tot alle waardevolle inhoud. Kies je voor een maandlidmaatschap, dan houd je in elk geval een maand lang toegang tot alle inhoud. Daarna kies je zelf of je langer lid wilt blijven. Je krijgt hierover telkens een week voor je lidmaatschap afloopt een berichtje van mij. Kies je voor het VIP-lidmaatschap, dan neem ik snel na je aanmelding contact met je op om de extra begeleiding in te plannen.

HOEVEEL TIJD KAN IK HET BESTE VRIJ MAKEN VOOR DE ACADEMIE?

Als jij goed gebruik wilt maken van je lidmaatschap van de Academie raad ik je aan om er 1 tot 2 uren per week voor vrij te maken. je hebt dan tijd genoeg om de trainingen die jou op dit moment vooruit helpen te volgen en ook om deel te nemen aan online activiteiten die voor jou interessant zijn.

IS DE ACADEMIE WEL IETS VOOR MIJ?

 

De Ik help jou online Academie is er voor ondernemers die van aanpakken en van actie houden. Ik geef je alle trainingen en tips die jij nodig hebt en waar ik kan moedig ik je aan om actief aan de slag te gaan in de Academie. Maar jij zult wel zelf het werk moeten doen. Ben je daartoe bereid, dan is de Academie absoluut iets voor jou. De Academie is er met name voor ondernemers die al een bedrijf hebben en niet zozeer om je te helpen je eigen bedrijf op te zetten. Verder is de Academie een plek vol leuke mensen, die altijd bereid zijn elkaar te supporten en nieuwe leden op weg te helpen.

Twijfel je toch nog? Mail me op rimke@ikhelpjouonline.nl om een skype- of telefoongesprek in te plannen om te kijken of de Academie echt iets voor jou is.

 

KAN IK LATER OOK INSTAPPEN?

  Ja, dat kan. In de Ik help jou online Academie kun je op vrijwel elk moment instappen. Omdat de waarde van alles wat je in de Academie vindt steeds groter zal worden, zal wel de prijs voor een lidmaatschap steeds wat verder omhoog gaan. Word je nu lid, dan blijf jij zolang jouw lidmaatschap loopt altijd de prijs betalen waarvoor je bent ingestapt, ook als de investering voor nieuwe leden (veel) hoger wordt.

KAN IK OOK 'OFFLINE' BETALEN?

Ja, dat kan bij een jaar- of VIP-lidmaatschap. Als jij het gewoon niet prettig vindt om online te betalen, of een andere reden hebt waarom je liever een ‘ouderwetse’ factuur ontvangt, stuur je mij gewoon een berichtje op rimke@ikhelpjouonline.nl om je aan te melden voor de Academie. Dan maak ik een factuur voor je en kun jij het lidmaatschapsgeld naar mij overmaken. Zodra je dat gedaan hebt krijg je toegang tot de Academie.